Velký úspěch české společnosti PROMA REHA

22.11.2012 9:32

Společnost PROMA REHA, která se letos již popáté účastnila největšího evropského veletrhu zdravotnické techniky a farmacie MEDICA v Düsseldorfu, na něm představila svoji novinku – exkluzívní lůžko TITAN.

Velký úspěch české společnosti PROMA REHA
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nemocnice - ilustrační foto nemocnice

Jedná se o první bariatrické lůžko s nosností 500 kg na světě, které umožňuje oboustranný boční náklon ložné plochy, což usnadňuje péči při léčbě proleženin a hygienických úkonech nepohyblivých pacientů, dodává ředitel společnosti PROMA REHA z České Skalice Radek Jakubský

Společnost PROMA REHA, která se letos již popáté účastnila největšího evropského veletrhu zdravotnické techniky a farmacie MEDICA v Düsseldorfu, na něm představila svoji novinku – exkluzívní lůžko TITAN. Jedná se o první bariatrické lůžko s nosností 500 kg na světě, které umožňuje oboustranný boční náklon ložné plochy, což usnadňuje péči při léčbě proleženin a hygienických úkonech nepohyblivých pacientů, dodává ředitel společnosti PROMA REHA z České Skalice Radek Jakubský.

Lůžko TITAN má i zvýšenou ochranu pro pacienta před pádem z lůžka. Čela lůžka jsou užita jako přídavné postranice proti pádu pacienta při bočním náklonu ložné plochy s elektronickou ochranou proti nechtěnému polohování a také obsahuje snadnou funkci vstávání a usedání. Sestřičkám usnadní panel s plně grafickým LCD displejem a podsvícením snadnou obsluhu při nočních službách. Celé lůžko je vybaveno vážícím systémem s celou řadou měřících a monitorovacích funkcí. Nové lůžko vymýšlel tým konstruktérů a designérů, kteří naslouchali potřebám obsluhujícího personálu, prozradil o novém výrobku Radek Jakubský.

Další novinkou je nemocniční lůžko EXCELLENT, jedná se o lůžko, které má celonerezovou konstrukci která umožňuje centrální sterilizaci a dezinfekci v automatických myčkách s teplotou vody až do 60°C. Navíc jsou nerezové povrchy ošetřeny speciální povrchovou úpravou zamezujícím nežádoucím odleskům. O toto lůžko projevili obrovský zájem naši odběratelé, protože na trhu takové lůžko dosud chybělo, dodal Radek Jakubský z veletrhu MEDICA. Toto lůžko obsahuje širokou nabídku volitelného vybavení a splňuje požadavky pro intenzívní péči.

Neméně důležitou a třetí novinkou usnadňující péči o pacienta je LS-2100, což je plně elektricky ovládané sprchovací lehátko. Díky výkonnému akumulátoru umožňuje celodenní užívání bez dobíjení. Podélné a příčné naklápění ložné plochy lehátka usnadňující mytí pacientů ze všech stran, což vycházíme vstříc potřebám trhu a také personálu. Součástí lehátka je nafukovací polštář pro větší komfort pacienta. Designové plastové kryty chrání elektromotory před vlhkostí. Odtoková hadice je umístěna v nožní části lehátka. Toto lehátko bude především pohodlnější pro pacienty a ušetří spoustu každodenní námahy personálu.

Společnost PROMA REHA je výhradně českou společností, která oslovuje nové trhy, jsme rádi, že působíme v Polsku, Rusku, Spojených Arabských Emirátech, Saúdské Arábii, Itálii, Portugalsku, Rumunsku, Bulharsku a v řadě dalších zemí. Tyto veletrhy nám přináší nové klienty a utužujeme přátelské vztahy se současnými klienty. Na letošním veletrhu jsme v tvrdé mezinárodní konkurenci dokázali jako jediní zástupci České republiky ve svém oboru představit nejvíce novinek ze všech vystavovatelů a dokázali jsme tak velmi dobře reprezentovat naší zemi. Na veletrhu jsme uzavřeli několik zajímavých kontraktů a výhradních zastoupení pro další teritoria, ujišťuje nás Radek Jakubský, proč se účastní veletrhů jako je ten v Německu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tiskovky.info

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …