Bobošíková Tůmu nepřelepuje. Je to partyzánština, zlobí se v TOP09

11.10.2010 7:24

Zdeněk Tůma, kandidát TOP 09 na pražského primátora, je přelepen nálepkou Suverenity - bloku Jany Bobošíkové. A nejen on, také kandidát do Senátu Jaromír Štětina. V Praze 10, kde Bobošíková kandiduje do Senátu na takto přelepené plakáty narazíte často. A zajímavé je, že jde pouze o upoutávky TOP 09.

Bobošíková Tůmu nepřelepuje. Je to partyzánština, zlobí se v TOP09

„Já jsem si zase všimla, že jsou zamalované moje plakáty, nebo tam mám vypíchané oči. Ty nálepky Suverenita nijak neevidujeme, takže k nim má přístup každý. Já sice v Praze 10 bydlím, ale mohu zodpovědně prohlásit, že nechodím přelepovat obličej pana Tůmy," sdělila ParlamentnímListům.cz Jana Bobošíková.

Podle názoru političky každý přelepuje každého. „Asi to patří k domácí politické kultuře. Naše plakáty v jižních Čechách někdo zase přelepoval plakáty místní galerie. Tím se opravdu nemá cenu zabývat," tvrdí Bobošíková.

Je to školáctví

Volební manažer TOP 09 Jaroslav Polášek už tak klidný není. S přelepováním plakátů nesouhlasí. "Považuji to za zvláštní typ negativní kampaně, je to taková partyzánština, školáctví," řekl redakci.

"Vypovídá to jen o Suverenitě, je to její vizitka, u strany paní Bobošíkové mě takovéto jednání nepřekvapuje," dodal.

Suverenita má podle Poláčka plakáty i na mnoha nelegálních místech, přelepky jen demonstrují charakter její kampaně. "Přelepky strháváme, kde to jde a kde je to možné," vysvětlil s tím, že právní cestou případ pár dnů před volbami řešit nebudou.

Přelepování předvolebních plakátů konkurencí se objevuje pravidelně před každými volbami. Často se také předvolební agitace stran objevuje na místech, které si strana nezaplatila a jedná se tak o nelegální výlep.

Dále čtěte:
Billboardy s Paroubkem zůstávají. Jandák je tomu rád a partaj také
Volební plakáty ČSSD visely i na hřbitově

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tom, jas

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…