Kateřina Brožová vystřídala Paroubka za Sobotku

12.06.2010 19:46

Kvůli odlivu mladých voličů připravila sociální demokracie novou internetovou stránku. Ta by měla seskupit všechny její přátele a poskytnout jim tak výhody a rozhled pro nadcházející volby.

Kateřina Brožová vystřídala Paroubka za Sobotku

"Přátelé sociální demokracie je dobrovolné společenství lidí, kterým není lhostejný stav české politiky. Jsme sympatizanty sociálně demokratické strany, jejího programu a idejí, které jsou založeny na svobodě, demokracii, sociální spravedlnosti a úctě k prostředí, v němž žijeme," píše se na stránkách MojeSocDem.cz.

Hned na úvodní stránce se kromě stovky aktuálních příznivců nachází také dvě známé tváře - Kateřina Brožová a Jiří Krampol. Oba umělci v minulosti několikrát vystoupili po boku Jiřího Paroubka a veřejně mu vyjádřili podporu.

Oranžový tým

Projekt ČSSD je založen na klasickém principu online registrace. Po jejím ukončení má žadatele oslovit krajský koordinátor a jako důkaz úspěšného procesu by měl každý registrovaný obdržet kartičku dobrovolníka a tričko s logem www.mojesocdem.cz.

Aktuální lídr ČSSD Bohuslav Sobotka k tomu dodal: "Rádi bychom lidem nabídli speciální diskuse, exkluzívní mítinky se sociálními demokraty, ale i možnost zažít, jak funguje náš poslanecký a senátorský klub či naše frakce v Evropském parlamentu." Podle jeho slov je klíčová role krajských koordinátorů. "Budou se snažit jim pomáhat v tom, abychom zlepšili obraz sociální demokracie směrem k nestranické veřejnosti."

Připojení k přátelům ČSSD je dobrovolné a je obdobou Modrého týmu ODS. Ten má v současnosti kolem 9 400 sympatizantů, včetně známých sportovců, jako je Tomáš Berdych nebo Martin Šimůnek.

Více:


Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

4:44 Jejda, pirátské špinavé prádlo. „Řežou se mezi sebou.“ V Praze problém až u soudu

Prozradil pirátský poradce Petr Beneš z pražského magistrátu citlivé informace protistraně, s níž se…