Partii na Primě vylepšil čísla prezident Klaus. Ale méně než loni

19.12.2011 14:53

Ve druhé polovině tohoto roku se s odlivem divácké přízně potýká diskusní pořad Partie na TV Prima. Čísla sledovanosti jí při posledním letošním vysílání vylepšil jako host prezident Václav Klaus, maximu z minulého roku také s hlavou státu se však pořad nepřiblížil.

Partii na Primě vylepšil čísla prezident Klaus. Ale méně než loni
Foto: Hans Štembera
Popisek: Fotokoláž.

Podzimní vysílání diskusních politických pořadů provází pokles divácké sledovanosti. Markantní je to u Partie na TV Prima, která často nepřekročila ani dvousettisícovou hranici sledovanosti. Jejím hostem v závěrečném letošním dílu byl prezident Václav Klaus, a tak nepřekvapil zvýšený zájem diváků. I tak byl ale menší než v loňském roce.

Z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a.s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k.s. vyplývá, že na Partii se tentokrát dívalo 299 tisíc lidí při podílu na sledovanosti 16,5 procenta. I když šlo o výrazné vylepšení čísel sledovanosti, tak proti loňskému maximu Partie (374 tisíc) – také poslední díl roku s Václavem Klausem – to je viditelně méně.

Laťku posledních týdnů tentokrát OVM neudržely

Podobný typ pořadu – Otázky Václava Moravce v České televizi – se naopak ve sledovanosti propadl pod půlmilionovou hranici, nad níž se v posledních týdnech držel, i když hostem byl premiér Petr Nečas. Jejich první – a tentokrát výjimečně jedinou – hodinu sledovalo celkem 464 tisíce diváků při podílu na sledovanosti 22,1 procenta, z toho na ČT1 to bylo 336 tisíc (16 procent) a na ČT24 128 tisíc (6,1 procenta).

Fotokoláž: Hans Štembera

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jih

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

20:48 SÚKL: MUDr. Tomáš Boráň byl jmenován ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv

Ředitelem Státního ústavu pro kontrolu léčiv se 1. května 2024 stal MUDr. Tomáš Boráň. Na základě vý…