Píšete o Babišovi jako Rudé právo, vyčítá miliardářův příznivec

17.05.2012 10:41 | Zprávy

Po nedávném vystoupení Andreje Babiše v Liberci se opět objevily útočné hlasy, jež varovaly před nástupem nového Mussoliniho, který dnes nadává na korupci a po volbách se pouze diktátorsky ujme moci. Podle Milana Hulíka, který v ParlamentníchListech.cz reagoval na jeden z takových příspěvků, se tato rétorika blíží stylu Rudého práva.

Píšete o Babišovi jako Rudé právo, vyčítá miliardářův příznivec
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

Milan Hulík reaguje na komentář Jaroslava Tauchmana (více ZDE), který podle něho nesmyslně útočí na podnikatele Andreje Babiše a snaží se za každou cenu vnutit představu, že se po případných úspěšných volbách z miliardáře a majitele Agrofertu stane diktátor Andrej I., který peče špatný chleba a do buřtů nedává maso.

Celý komentář JUDr. Milana Hulíka, PhD. čtěte ZDE

Rétorika jak z Rudého práva

„Špatný pekař, špatný řezník – buřty nevoní a chleba není propečenej – no prosím, ale fašista?  Jak se to psávalo v předpřevratovém Rudém právu? Když byl někdo disident a chartista, byl to obvykle také kriminálník, rozvratník, neplatič alimentů a odpůrce míru a pokroku,“ odsuzuje podle něho lacinou kritiku Hulík.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: rp

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Hezky napsané

Celý váš komentář ke státnímu svátku se mi líbil. Na konci píšete, že 28. říjen není jen datum. Je to připomínka, že když táhneme za jeden provaz, dokážeme všechno. Nemyslíte, že to je ale něco, co vy politici vůbec neděláte? Že se nejste schopni ani v dost zásadních věcech oprostit od vaší stranick...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

22:03 JCCR: Jižní Čechy voní pečenou husou a mladým vínem

Svatomartinské hody jsou tradičním vyvrcholením gastronomické sezóny.