„Aby ses polil studenou vodou v lednu! Zmlátit rudého šmejda obuškama,“: Komunista Ondráček čelil nenávisti na Facebooku

21.01.2020 22:22

Sociální sítí Facebook koluje obrázek zachycující diskusi na Facebooku, která proběhla mezi uživatelem nazvaným Petr Ban a komunistou Zdeňkem Ondráčkem. Ban se Ondráčka ptá, zda by se nechal dobrovolně v lednu polít studenou vodou a zmlátit obuchy. Ondráček to bere tak, že mu vyhrožuje.

„Aby ses polil studenou vodou v lednu! Zmlátit rudého šmejda obuškama,“: Komunista Ondráček čelil nenávisti na Facebooku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Shromáždění pro zachování sochy maršála Koněva v pražských Dejvicích. Došlo k drobným šarvátkám

Anketa

Byl Jaroslav Kubera dobrý politik?

70%
30%
hlasovalo: 9114 lidí
Již z první zprávy je jasné, že konverzace mezi Petrem Banem a Zdeňkem Ondráčkem bude bouřlivá.

„No, my sedíme v teple doma, díváme se, jak v Rusku už důchodci pomalu chcípají hlady, v Sýrii jak Vladimír s Asadem vraždí a bombardují ostošest,“ začíná Ban zdánlivě nevinně.

A pokračuje: „Moc se nám líbilo, jak Doník odpálil toho íránského šmejda, ještě by Miloš mohl zaklepat bačkorama. Andreje justice konečně dostat do tepláků a také by se nám líbilo, kdyby ses ty, rudý šmejde, polil v lednu studenou vodou a mohli jsme tě potom zbít obuškama, jako jsi to dělával tenkrát s láskou ty a jak ti i dnes strašně chybí mlátit obuškem holky a děti. Co ty nato?“ napsal Ban již drsně.

„Chcete mi vyhrožovat?“ odvětí chladně Ondráček.

„Jsi nalitej, soudruhu?“ ptá se Ban Ondráčka. „Umíš číst? Já něco takového píšu?“ ptá se. „Tak to zkus znova a nežer u toho boršč a pelmeně. Píšu, jestli se nechceš teď, v lednu polít studenou vodou (jako při Palachově týdnu) a potom se nechat zmlátit obuškem,“ píše konfrontačně.

„To jsi ty a podobné kolaborantské zrůdy, udavači, lháři a hlavně zbabělci i mně dělali, a ještě jste se s tím všichni a hlavně ty chlubili. Paňímáješ taváryš,“ píše Ban. „Mimochodem, kdyby tě vzal rudý čert do bolševického pekla hned teď, s radostí bych si otevřel nějakou hodně drahou whisky,“ píše Ban.

„OK, předám to policii. Budete to vysvětlovat jim,“ reaguje bez emocí Ondráček.

Následně již Petr Ban usilovně prosí o odpuštění, anebo si z komunisty Ondráčka utahuje. Záleží na posouzení jeho zprávy. „Prosím, prosím, nedělejte to, děsně se bojím. Já nechci do kriminálůůů, odpusťte mi, soudruhu Mlátičko, a neříkejte to Urválkovi,“ píše Ban emotivně. „Slibuju, že budu zpívat Internacionálu dvakrát denně, aj ten boršč sežeru a Pavku Korčagina nad postel vyvěsím a Martu Semelovou vezmu na kafe a o Milošovi už nikdy neřeknu, že je ruská onuce a fusakle, a už budu fakt hodný, jen mě neudávej, ty koště,“ napsal Ban a doplnil svou promluvu dvěma smajlíky.

Nenávistnými výroky na adresu Ondráčka proslul starosta Řeporyjí Pavel Novotný, který kvůli nim musel podávat vysvětlení na policii. Je asi jen náhoda, že svou konverzaci s Ondráčkem Petr Ban zveřejnil v diskusním vlákně právě na facebookovém profilu Pavla Novotného. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jok

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…