„Buď zticha. Seď a mlč.“ Soukromí Witowské: Odhalila mnohé

09.08.2021 12:27

Známá moderátorka ČT Světlana Witowská poodhalila, jak se připravuje na pořad Interview ČT24, který moderuje. Na svého hosta se začíná připravovat hned, jak se dozví, o koho se jedná. Ovšem kvůli hrozbě covidu stále ještě spíš doma než na Kavčích horách. A v půl čtvrté už musí být v maskérně, aby v půl sedmé bylo vše nachystané. Tento čas by raději strávila přípravou na hosta, řekla v rozhovoru pro magazín Reportér.

„Buď zticha. Seď a mlč.“ Soukromí Witowské: Odhalila mnohé
Foto: Repro ČT1
Popisek: Moderátorka Světlana Witowská

Anketa

Kdo zatím předvedl nejlepší volební kampaň?

41%
48%
2%
0%
hlasovalo: 7103 lidí
Známá moderátorka se na dovolené zranila, má naštíplou kost. Uvedla, že na dovolených ji „maléry“ doprovázejí pravidelně, například minulý rok doletěla na místo, ze kterého se posléze stalo ohnisko covidu-19. „Tentokrát jsme se ve velké rychlosti převrhli s takovým tím banánem, co ho tahají po moři za člunem,“ vysvětlila Witowská, jak přišla ke zranění.

Co se týče přípravy na Interview ČT24, Witowská se začíná připravovat hned, jak je známo na koho. „Hledám informace, čtu a pouštím si starší rozhovory, řeknu si s editorem, odkud kam by měl rozhovor směřovat,“ vysvětlila. ČT se zřejmě stále řídí covidovými doporučeními a má pokyn, aby se zaměstnanci zdržovali v budově co nejméně, tudíž přípravu si Witowská dělá doma. „Napevno je dané jen to, že musím být v půl čtvrté v maskérně. Pak v 18.26 začínáme a v 19.05 je hotovo a jedu domů,“ prozradila magazínu. Ovšem později uvedla, že v maskérně stráví jen hodinu. „Raději bych ten čas věnovala přípravě na rozhovor, než abych jen seděla v křesle a někdo mě česal.“

Zvyky z ČT jí dle jejího vyjádření vstoupily i do osobního života a baví ji se ptát, třeba i na věci, na které by se ostatní neptali. „Moje kamarádka mi občas říká – prosím tě, už se na nic neptej a buď chvíli zticha. Jenom seď a mlč,“ svěřila se. Rozhovory ji podle všeho baví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…