"Daruji sperma. Stejně tak Duka, není to boží?" V rádiu si hráli na rozhovor se Zemanem

04.10.2015 9:02

Prezident Miloš Zeman, kardinál Dominik Duka či kancléř Vratislav Mynář se údajně rozhodli darovat sperma, když je ho v Česku nedostatek. U posledně jmenovaného muže prý ani nevadí, že nedisponuje bezpečnostní prověrkou. Informuje o tom Frekvence 1 s odvoláním na telefonát z "Hradu" od samotného „Zemana“.

"Daruji sperma. Stejně tak Duka, není to boží?" V rádiu si hráli na rozhovor se Zemanem
Foto: Radim Panenka
Popisek: Miloš Zeman se sochou svobody v zádech při projížďce lodi na řece Hudson

Imitátor a bavič Petr Jablonský se ujal role prezidenta Zemana a v pozici hlavy státu hovořil s Frekvencí 1. Podivoval se nad tím, že je v Česku nedostatek spermatu, které čeští muži raději darují v zahraničí, neboť za to dostanou lépe zaplaceno. „Prezident proto v rádiu slíbil, že se pokusí zachránit situaci a spolu se svými spolupracovníky daruje sperma.“ U kancléře Vratislava Mynáře prý snad nebude vadit, že nemá bezpečnostní prověrku. U samotného „prezidenta“ by pak nemuselo být na překážku, že se mu třese ruka.

„Možná bych ještě mohl zavolat paní Vendule Svobodové, ta na to má tu nadaci – Kapka naděje. ... Mluvčí Ovčáček už slíbil, že daruje dvakrát,“ prohlásil také Jablonský v roli Zemana. K dokreslení celé situace dodal, že se o tom bavil dokonce i s kardinálem Dukou a i ten je ochoten darovat sperma. „Duka se přihlásil sám, není to boží?“ ptal se také domnělý Zeman. Všichni tito muži prý chtějí jít příkladem, aby strhli k témuž darování i své spoluobčany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

10:30 „Vítku, to nebylo dobrý.“ Rakušan před spaním pořádně uklouznul

Stovky muslimů v sobotu demonstrovaly v německém Hamburku na akci svolané islamisty a za pokřiků „Al…