"I want more!" Náměstek Hollan radostně vypráví, jak se dostal až pod ukrajinský bičík

13.07.2016 19:35

Poté, co je náměstek brněnského primátora Matěj Hollan (Žít Brno) popotahován za svou „sexuální aférku“ na Ukrajině, rozhodl se vydat další prohlášení. Přinesl jej server Aktuálně.cz.

"I want more!" Náměstek Hollan radostně vypráví, jak se dostal až pod ukrajinský bičík
Foto: David Daniel
Popisek: Bývalý náměstek brněnského primátora Matěj Hollan

O víkendu se na facebookových stránkách objevilo video, které ukazuje náměstka při návštěvě sadomasochistického podniku ve Lvově. „Tak jsem zkusil, jaké je to, nechat si dát pár ran důtkama. Výborný,“ podotkl Hollan. A odvyprávěl příběh, jak se na Ukrajinu dostal.

„Na začátku prázdnin mě oslovil Mara Fišer, který má v Brně na starosti obnovu fotbalového stadionu za Lužánkami, jestli bych s nima, Zbrojovákama, nejel na Ukrajinu do Lvova na 10. ročník fanouškovského fotbalového turnaje Eurofanz 2016. Nechal jsem to bez jasné odpovědi a zmizel jsem na několik dní se synem mimo signál, a když jsem se ve čtvrtek dopoledne z pustiny vrátil, zjistil jsem, že za pár hodin se do toho Lvova skutečně odjíždí – tedy pokud pojedu já, abychom byli aspoň čtyři, ostatní se na to vybodli. Takže jsme ve čtvrtek 7. července odpoledne odjeli slavnostně reprezentovat fanouškovský tým Zbrojovky ve čtyřech lidech…,“ popsal Hollan. Následně popsal i fotbalová utkání a výlety s cílem ochutnávek místních dobrot. Cílem prý bylo také vypít co nejvíc nejlepší místní vodky. 

„Zkraje sobotní noci jsme byli dovedeni našimi mladými ukrajinskými průvodkyněmi do nějaké kavárny na hlavní třídě (kavárna je zdejší krycí název pro hospodu). Dali jsme si chrenivku, vodku s křenem, a tu jsem spatřil, že v další místnosti nějaké paní šlehají nějaké pány po zádech důtkama. Chtěl jsem něco takového vyzkoušet už dlouho. A to pochopila i naše ukrajinská děvčata, a než bys řekl bič, přistoupila ke mně servírka a přikázala mi sundat triko a ohnout se k opěradlu. A po každé ráně křičet: I want more!“ podotkl. A vzkázal všem, kteří o tom sní, aby to vyzkoušeli. Vnímal to jako dobré zpestření. 

  • Původní text ZDE

„Jen doporučuju, neberte si s sebou kamarády, kteří to hned dají na Facebook, teda hlavně pokud jste osoba veřejně činná a nemáte zájem sdílet se všemi své sexuální touhy,“ dodal. Zároveň zmínil, že netušil, že se nachází v legendární kavárně Masoch, pojmenované podle Sacher-Masocha, jenž masochismu propůjčil své jméno. „Je to tady ve Lvově taková místní turistická atrakce, asi něco jako Středověká krčma nebo Matějská pouť u nás,“ dodal.

Závěrem uvedl, že je prima, že aféra zafungovala jako krásný filtr na prudérní moralisty, kteří postupně odcházejí z jeho facebooku, a naopak přicházejí ti, kterým svobodomyslné chování nevadí. „Z toho poučení plyne – a co víc si můžeme přát!“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…