„Když už je pinďour vevnitř, žena se uklidní a je to, jako kdyby to ani nebylo znásilnění.“ Omlouváme se, ale toto řekl neziskovkář o brutálním ataku na Poláky v Itálii

30.08.2017 11:51

V Itálii mají pro imigranty „kulturní mediátory“, kteří mají za úkol harmonizovat zvyky připluvších imigrantů s domorodci. Jak taková kulturní harmonizace probíhá, to předvedl facebookový příspěvek jednoho z nich. V něm vysvětluje, že nedávné kolektivní znásilnění polské turistky v Rimini nebylo pro dotyčnou zase tak hrozné, jak je prezentováno.

„Když už je pinďour vevnitř, žena se uklidní a je to, jako kdyby to ani nebylo znásilnění.“ Omlouváme se, ale toto řekl neziskovkář o brutálním ataku na Poláky v Itálii
Foto: Peter Števkov
Popisek: Imigranti ve stanici Keléti

Anketa

Má Pavel Bělobrádek pravdu v tom, že zvířata „neumřou“, nýbrž „pojdou, chcípnou, padnou, zhasnou, jsou zabita či poražena“?

29%
62%
hlasovalo: 6167 lidí

24letý pákistánský „mezikulturní zprostředkovatel“ pracující pro italské družstvo pro přijímání uprchlíků byl zbaven funkce touto boloňskou organizací poté, co komentoval znásilnění v Rimini, jehož se dopustil gang Severoafričanů, když prohlásil, že znásilnění je „horším aktem, ale pouze na začátku, když jde pinďour/pindík dovnitř, pak se žena uklidní a užívá si to jako normální soulož/pohlavní styk“.

(V původním textu použitý výraz „willy“ je termín užívaný ve slušné konverzaci místo slova penis. Je to rovněž termín používaný dětmi. Výraz „willy“ čili pindík označuje penis v ochablém stavu, pokud není výslovně uvedeno jinak. Užitím tohoto termínu dochází k odsexualizování mužského údu a umožňuje hovořit o pérech i v přítomnosti vaší matky, manželky či babičky. Podle Urban Dictionary.)

Shora uvedeným způsobem podle agentury ANSA komentoval událost, která svou brutalitou vyvolala ohlas i v dnešních dnech, kdy jsou média ohledně skutků imigrantů v Evropě výrazně otrlejší. Čtveřice mužů původem pravděpodobně ze severní Afriky (policie je ani po několika dnech stále nedostihla) tam brutálně napadla partnerský pár z Polska.

Čtveřice nejprve muže zmlátila do bezvědomí a když zůstal bezvládně ležet na pláži, pustila se do jeho přítelkyně. „Vystřídat“ se na ní měli všichni čtyři, a to velmi brutálním způsobem. Nakonec ji téměř v bezvědomí hodili do moře s vírou, že se utopí a nebude proti nim svědčit.

CELÝ TEXT ZDE

Žena se ale dokázala vydrápat na břeh, kde si jí společně s partnerem všimli kolemjdoucí a zavolali jim záchranku.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…