„Koblihy, vyližte si prd*l!“ Babiš junior potupil voliče svého otce. A oslavil narozeniny. Podívejte se, kdo přišel

07.08.2021 19:55 | Ze sítí

Proběhla oslava Andreje Babiše mladšího. A jsou z ní i překvapivé fotky. Nechyběla totiž známá jména. Šafr, Klusák i Novotný. „V nouzi poznáš přítele, nikdo mě nezneužívá, a koblihy, vyližte si prd.l!“ vzkázal pak synátor voličům svého otce. Padla i ostrá slova o depresích. Mediální expert Mikeš je naopak jednoznačně přesvědčen, že Babiše „někdo vodí“.

„Koblihy, vyližte si prd*l!“ Babiš junior potupil voliče svého otce. A oslavil narozeniny. Podívejte se, kdo přišel
Foto: Prostor X
Popisek: Andrej Babiš ml.

Syn současného českého premiéra Babiše, Andrej Babiš mladší, pořádal oslavu narozenin. A účast byla hojná. Nechyběl třeba režisér Vít Klusák, šéfredaktor plátku Fórum 24, či dokonce řeporyjský starosta a bývalý bulvární novinář Pavel Novotný. Dalo by se asi s klidem tvrdit, že všichni jmenovaní nemají Babiše seniora příliš v oblibě. Proč tedy asi dorazili na zmíněnou párty?

Sám Babiš junior k tomu na Twitteru ironicky napsal následující: „V nouzi poznáš přítele. Ale na narozky přišli jen ti, co mě politicky zneužívají, ničí a srážejí do ještě hlubší deprese a většího neštěstí, než ve kterém jsem byl..., jak řekl pro PL nějaký tam expert přes něco Jiří Mikeš. Já blázen se ničit dal, a depka to byla jak Macocha.“

Anketa

Co vy a Šlachtovo hnutí Přísaha?

hlasovalo: 27956 lidí
Zmíněný mediální a reklamní expert Jiří Mikeš se o podivném vystupování syna premiéra skutečně pro Parlamentní listy rozhovořil. Podle něj jde jednoznačně o to, že Miroslav Kalousek a jisté kruhy kolem něj zneužívají rodinných sporů premiéra Babiše a jeho syna„To je velice nešťastné. V politice sice bývá běžné, že se do ní zatahují rodinné spory, protože v ní je jakýkoli útok dobrý. Ale použít syna, aby poplival svého otce, je opravdu velká prasárna,“ říká uznávaný guru české reklamy Mikeš.

Podle něj je tato doslova podpásovka už zcela jistě součástí volební kampaně, v níž se bude postupně přitvrzovat a docházet i na soukromé záležitosti. „Ale Češi nejsou hloupí, ve svém životě se mnozí setkali s různými podivnostmi ve svých rodinách a dokáží se zorientovat. V poslední době se také ukazuje, jak je tažení proti Andreji Babišovi neúspěšné. Hnutí ANO už zase v předvolebních průzkumech vede, zvyšuje náskok a je pravděpodobné, že volby zase vyhraje. Navíc když někdo takhle využívá vnitřních záležitostí v rodině a dává meč do ruky synovi proti otci, tak jak si potom může někdo takových lidí vážit,“ poukazuje expert s tím, že rodinné vztahy by se měly řešit v soukromí.

K vystupování Babiše mladšího se nedávno vyjádřil například i politolog Jan Kubáček. Komunikace premiérova syna podle něj dostala v jednu chvíli až podezřele profesionální charakter. Mikeš s tím souhlasí. „O tom, že Babiše mladšího někdo tzv. vodí, se nedá pochybovat, to je jasné,“ říká bývalý ředitel Asociace reklamních agentur.

Vztah Babiše mladšího a staršího je podle dostupných informací značně komplikovaný dlouhodobě a mohl by možná zasáhnout i do výsledků nadcházejících voleb. O tom svědčí například i jeden z posledních tweetů juniora, kdy napadl svého otce těmito slovy: „Nejsem originální, ale musím to napsat: KOBLIHY, VYLIŽTE SI P.DEL!“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: AZy

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…