„Kr*ploidní vemeno!“ Starosta Pavel Novotný (ODS) o generálu Šándorovi

15.07.2020 18:06

Starosta Řeporyjí Pavel Novotný si tentokrát vybral příliš těžkého soupeře. Člen ODS se opřel do erudice Andora Šándora, absolventa zahraniční bezpečnostní školy a bývalého náčelníka Vojenské zpravodajské služby. „Čekám fakt dlouho, kdy se to stane... dnes, teď poprvé!!!, co musím přiznat, že s tebou nesouhlasím...,“ reagoval fanoušek kontroverzního starosty.

„Kr*ploidní vemeno!“ Starosta Pavel Novotný (ODS) o generálu Šándorovi
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Starosta Pavel Novotný

Anketa

Jakeš zemřel. Měli by být funcionáři KSČ Štrougal a Vajnar souzeni za úmrtí na státní hranici?

12%
88%
hlasovalo: 9110 lidí

Jeden z nejznámějších starostů v zemi – starosta Řeporyjí Pavel Novotný – na Facebooku zkritizoval rozhovor BBC s Andorem Šándorem. Andor Šándor je brigádní generál, který od roku 1986 působil na Generálním štábu Československé lidové armády, v letech 1991 až 1995 zastával post vojenského přidělence ve Velké Británii a mezi lety 2001 až 2002 byl náčelníkem Vojenské zpravodajské služby. V rozhovoru Šándor mluví o vztazích mezi Českem a Ruskem či o své kariéře. V dlouhém rozhovoru však dvakrát zmínil Pavla Novotného.

Článek BBC ZDE:

„Kdybych byl Putin, udělal bych, co bude v mých silách, aby zajistil, že takový starší [jako Pavel Novotný] zůstane na svém místě co nejdéle, v žádném případě by nebyl zabit. Je to ideální typ politika, kterého lze v Rusku ukázat a říci, kteří Češi jsou vděční 75 let po skončení války,“ pověděl například o Novotném.

Ten si to nenechal líbit a na Facebook o Šándorovi napsal, že je kašpárek bez ánungu o bezpečnostní problematice a kriploidní vemeno. „Andor Šándor si DVAKRÁT v rozhovoru vezme do huby představeného Řeporyjí, neuvěřitelné!“ napsal.

V diskusi se však setkal s nepochopením, právě kvůli kariéře, jakou Andor Šándor zažil. Pavel Šustr Novotnému napsal, že dnes s ním poprvé v životě nesouhlasí. „Mám toho Šándora za fakt sečtělýho, chytrého chlapa... myslím, že zítra dopo je na Plusu rozhovor, tak uvidím, co a jestli se něco mění... jinak ti fandím!“ napsal.

Podobně celou věc komentoval Václav David. Novotný má prý hodně divoké představy o bezpečnostní problematice, když o ní nic neví náčelník vojenské zpravodajské služby a absolvent NATO College.

Pavel Novotný, DiS.

  • Největší miláček čtenářů nejnedůvěryhodnějšího webu v Evropě
  • starosta městské části


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…