„Lidi nejsou hloupí.“ Fiala na mušce. Babiš mával papírem z ČT

23.03.2022 16:25 | Ze sítí

Expremiér Andrej Babiš (ANO) se ve svém nejnovějším videu na sociální síti velmi rozčílil na vládu Petra Fialy (ODS). „Zkuste se už probudit a stanovit si priority. V této zemi žije 10,7 milionu českých občanů, kteří čekají, že konečně něco pro ně uděláte!“ uvedl mimo jiné s bouchnutím do stolu Babiš.

„Lidi nejsou hloupí.“ Fiala na mušce. Babiš mával papírem z ČT
Foto: Repro FB Andrej Babiš
Popisek: Andrej Babiš

Anketa

Vede si Petr Fiala ve funkci premiéra dobře?

4%
95%
hlasovalo: 69686 lidí
„Měli jste to zastropovat. Když v Maďarsku to funguje, v Polsku to funguje, na Slovensku zastropovali energie, vy jste neudělali vůbec nic! Jenom tu trapnou Jurečkovu pomoc. Úřady práce praskají ve švech, vzali jste jim prachy, zmrazili jste jim mzdy a ty chudinky úřednice teď pracují od rána do noci,“ rozhorlil se Babiš ve svém videu na sociální síti.

„Vy jste jim vůbec nepomohli!“ dodal.

„To je výsledek celých těch vašich snah. A stále opakujete nesmysly! Lidé nejsou hloupí. Chodí do zahraničí, vidí! Co udělala francouzská vláda? Ta podpořila 15 centů, dali do toho padesát miliard. Všichni to udělali. A vy jste udělali co? Tady je žlutá mimořádná zpráva, ČT24! A co říká? Že vláda chystá zavést účetnictví a daňovou evidenci v eurech od ledna 2024, tak to určitě našim důchodcům a zaměstnancům a všem pomůže, i střední třídy. To je fakt důležité. Jste úplně mimo mísu!“ byl důrazný Babiš.

„Zkuste se už probudit a stanovit si priority. V této zemi žije 10,7 milionu českých občanů, kteří čekají, že konečně něco pro ně uděláte!“ zakončil s bouchnutím do stolu Babiš.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…