"Máme najšikovnější děvčata, lepší než v tej Americe." Senátor Valenta si pochvaluje Slováckou tržnici

25.09.2015 19:01

Senátor Ivo Valenta se na sociální síti Facebook občanů ptá, jak jsou spokojeni s fungováním nové Slovácké tržnice, která je v provozu už dva týdny. Jste spokojeni s otevírací dobou či sortimentem, táže se. Příspěvek doplňuje o video, kde se dozvíte, že naše děvčata jsou šikovnější než „v tej Americe a Kanadě“.

"Máme najšikovnější děvčata, lepší než v tej Americe." Senátor Valenta si pochvaluje Slováckou tržnici
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

V objektu bývalé konírny v uherskohradišťských kasárnách se zrodila nová Slovácká tržnice, a protože ji právě senátor Valenta před krátkým časem slavnostně otevíral, chtěl by od lidí slyšet, jak jsou s chodem tržnice spokojeni. „Slováckou tržnici jsme stavěli pro vás, proto se budu těšit na vaše reakce, které určitě budou cennou inspirací pro ty, kteří se o tržnici dennodenně starají,“ píše člen horní komory Parlamentu.

Otevírání tržnice je zvěčněno i na videu, kde se od pána v kroji dozvíme třeba i to, že máme najšikovnější děvčata, a to i proti Spojeným státům či Kanadě, nebo to, že ceny jsou v tržnici pro všechny stejné a na každého se zboží dostane. Senátor Valenta dodal, že děkuje všem živnostníkům i zedníkům a dalším lidem, kteří za tímto projektem stáli.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…