Podnikatelé se navíc obávají zimy, kdy bude postávání před hospodami ještě víc nepohodlné. „Budeme mít zimní zahrádku,“ říká majitel hospůdky U lípy v Ústí nad Labem-Střekově Vlastimil Žáček. Chystá se tak koupit vyhřívací lampy. Již nyní se mu totiž snížila o taková tři procenta výtoč piva.
Petr Hala ze skotského baru Šedý pes v Praze 5 si pro změnu stěžuje na to, že zmizeli štamgasti s doutníky a dýmkami, kteří si dávali i dražší alkohol.
Někteří restauratéři si pak se zákazem kouření hlavu nelámou jako například v Pardubicích, kde strážníci museli řešit stížnost na nedodržování kuřáckého zákona v herně. Častěji však strážníci řeší stížnosti na nepořádek před restauracemi a na rušení nočního klidu.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: vef