„Obrovskej skandál.“ U Xavera si zle podali Wollnera. Petr Macinka vzpomínal

10.12.2022 21:15 | Ze sítí

Politolog Petr Macinka z Institutu Václava Klause (IVK) v rozhovoru pro XTV probral s moderátorem Lubošem X. Veselým témata rezonující v Česku i v zahraničí – energetická krize a drahé energie, údajně sexuální harašení v prostředí veřejnoprávní České televize, sociální sítě využívané velmocemi ke šmírování lidí.

„Obrovskej skandál.“ U Xavera si zle podali Wollnera. Petr Macinka vzpomínal
Foto: Repro XTV
Popisek: Politolog, mluvčí IVK Petr Macinka

Macinka okomentoval zprávu o „onanistovi“, který se ve vlaku ukájel před třemi dívkami a zastavilo ho až to, že ho jedna z dívek začala natáčet na mobilní telefon. Macinku pobavilo, že onen muž se prý podobá Putinovi. „Ale je to tedy srab, že když ho natáčejí, tak zdrhne. To už přece byla akce, to se dívky chytly, to bylo to, co chtěl, začala interakce... No, onanující na Olomoucku... a hajlující Rakušan na Praze 6, to jsou highlighty minulého týdne, poznamenal Macinka.

A doplnil, že kdyby se ukázalo, že příběh masturbanta má ještě nějaké podivné pozadí, bylo by to na reportáž do pořadu Reportéři ČT. Moderátor reagoval, že tam je ale takové téma aktuálně tabu. Zmínil, že se ozývají další ženy, kterým měl dramaturg a moderátor pořadu Reportéři ČT dávat sexuální návrhy. „Tady je Wollnerovo, no, to je jeho televize,“ podotkl Macinka. „Tady je Wollnerovo a strážci demokracie taky mají obyčejné lidské pudy,“ dodal Xaver se zmínkou, že to bude „obrovskej skandál“.

„Je to duhová televize, kde se progresivní bijou za práva žen, kdyby tohle vyšlo teď na povrch, to je taková kaňka na jejich pověsti, že měli před vstup do České televize nějak teatrálně pověsit a ještě ho tam houpat na kandelábru, alespoň jeho figurínu,“ poznamenal Macinka na adresu Wollnera. Vedení České televize nyní prošetřuje, zda se Marek Wollner dopouštěl bossingu a sexuálního obtěžování.

Společně se zasmáli některým redaktorkám ČT. „Znáte moje video, kterak přišla dívka z Newsroomu ČT do Českého rozhlasu? To byla redaktorka z České televize, která nebyla schopna říct souvislou větu, natož položit otázku,“ vzpomněl Veselý. „To je ta přípravka Luboška. To jsou lidi, kteří jsou bezcenní, neumí nic a Luboš Rosí to nejdříve tvaruje, a až to vytvaruje, tak se to posílá  Wollnerovi a tam to už mňouká profesionálně,“ dodal pobaveně Macinka.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Jako řešení , Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMilanduba , 10.12.2022 21:55:19
na takovéto problémy světa platilo a platí jediné : poŕádný konflikt , po něm vždy lidé zkrotnou a začnou se zvedat z prachu země , téměŕ bez idiotských nápadů a blbých myšlenek. Takže chvíli vydržet, už je k tomu nakročeno……

|  9 |  0

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…