„On na mě plivnul. A veřejně!“ Hrušínský má teď radost

10.03.2023 6:45 | Ze sítí

Po deseti letech skončil mandát třetímu českému prezidentovi Miloši Zemanovi, s nímž se na svém facebooku po svém loučí jeho dlouholetý kritik, herec a divadelník Jan Hrušínský. „Je pryč. Už je to za námi,“ oddychl si.

„On na mě plivnul. A veřejně!“ Hrušínský má teď radost
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Ředitel Divadla Na Jezerce Jan Hrušínský

„Tolik škody a ostudy po celém světě, tolik nenávisti, co ten člověk rozpoutal mezi lidmi, se hned tak nevidí,“ píše Hrušínský na adresu bývalé hlavy státu.

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte prezidentství Miloše Zemana?

20%
59%
6%
7%
8%
hlasovalo: 26304 lidí
A připomíná jednu „legrační“ osobní zkušenost. „Když hned na začátku svého prezidentství zjistil, že nepatřím k jeho obdivovatelům, začal se do mě bláznivě navážet. Dokonce na mě veřejně plivnul jedovatou slinu v jednom ze svých televizních poselství k národu. Nechci se tím nijak chlubit, přátelé, ale je to zvláštní pocit, když kvůli vám prezident České republiky zneužije televizní projev, aby do vás mohl šťouchnout. Je to tak nešťastně komické jako celé jeho působení na Pražském hradě,“ dodává herec.

Za dokonalou tečku Zemanova odcházení považuje trestní oznámení, které Kancelář prezidenta republiky v úterý podala kvůli podezření z majetkové a hospodářské trestné činnosti ve Správě Pražského hradu. „Skutečnost, že na závěr celé té tragikomedie podává vedoucí KPR trestní oznámení na svoje bývalé podřízené – kvůli prázdnému skladu alkoholu na zámku v Lánech – je dokonalou tečkou za působením Miloše Zemana v české politice,“ dodává Hrušínský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Ubozaku., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusespartyza8 , 10.03.2023 11:07:27
Vždyť ty nejsi nic jiného než parazitujici lempl.

|  5 |  0

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…