„Po nich zůstanou pěkné filmy, po vás, Šarapatko, jenom smrad!“ Ivan Vyskočil tvrdě účtuje s radním ČT za napadené režiséry

19.07.2020 7:36 | Zprávy

NEDĚLNÍ RÁNO S IVANEM VYSKOČILEM Rozhodnutí Miroslava Kalouska nekandidovat v příštích volbách do Poslanecké sněmovny i jeho přetahování s poslancem Lubomírem Volným o transparent zaujalo oblíbeného herce Ivana Vyskočila. Zamyslel se nad bývalým brněnským zastupitelem Matějem Hollanem, který se nedávno vyjádřil, co se týče charakteru nepříliš lichotivě, na adresu písničkáře Jarka Nohavici. Ivan Vyskočil nešetřil ani radního ČT Zdeňka Šarapatku, jenž se na svém twitteru obul do režiséra Jiřího Stracha. Ani v dnešním Nedělním ránu nechyběl, jak Ivan Vyskočil říká, „Milion chlívek“.

„Po nich zůstanou pěkné filmy, po vás, Šarapatko, jenom smrad!“ Ivan Vyskočil tvrdě účtuje s radním ČT za napadené režiséry
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herec Ivan Vyskočil

„Léto je v plném proudu a s ním přicházejí i letní představení. Tu Shakespearovské slavnosti, tu hraní na různých hradech a zámcích. Tahle představení pod širým nebem jsem měl vždycky rád, i pro diváky to mělo zvláštní a neopakovatelné kouzlo,“ říká na úvod dnešního rána s úsměvem Ivan Vyskočil.

„Zdá se, že kouzlu letních představení propadl i pan poslanec Kalousek. Také on ve Sněmovně předvedl neopakovatelný výkon,“ pokyvuje herec a popisuje situaci, která ho, mírně řečeno, zaujala. „K řečnickému pultu přistoupil poslanec Lubomír Volný a přinesl si s sebou desku s nápisem oponujícím heslu Black Lives Matter. Bylo na ní, že na všech životech záleží, tedy All Lives Matter, nejen na těch černých. Tu se zvedl poslanec Kalousek a transparent vzal a odnášel ho kamsi pryč. Poslanec Volný vystartoval a chvíli se o desku tahali, až to vypadalo, že se snad budou i prát (no konečně, aspoň by byla ve Sněmovně nějaká sranda),“ směje se Ivan Vyskočil.

„Když se řečník opět ujal slova, poslanec Kalousek se opět chopil transparentu a odnášel jej pryč. Tak se situace opakovala několikrát. Někdy opakovaný vtip nebo akce na jevišti, opakovaná stále stejně až ad absurdum, vyvolá salvy smíchu. Ale to si mohou dovolit jen opravdoví mistři, jako byli VaW, kteří přesně věděli ten okamžik, kdy to ještě táhnout, a kdy to přesně utnout. A to tihle dva poslanci nebyli ani jeden,“ pokyvuje herec.

Nebojácný Kalousek. Musel přece! To bylo na „zlatou tělku“

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Jak zabránit Číně, aby o nás sbírala citlivá data?

Podle mě také není problém jen v Číně, ale dnes už téměř neexistuje nic jako soukromý. I třeba EU dost šťourá do soukromý lidí - většinou to vydává za dobrý úmysl a možná to i dobře myslí, ale je to potřeba? Co vím, tak třeba chtěla mít možnost sledovat i soukromou korespondenci lidí na internetu at...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…