„Rozbijou mi hubu.“ Plná Praha mládeže, víc a víc. Dusno se stupňuje

01.04.2021 7:36 | Zprávy

Ministři domlouvají a vyhrožují, ale pražská náplavka je zřejmě silnější. Včera bylo opět plno, i přes přítomnost policie. Moderátor ČRo Jiří Štefl vzkázal těm, kdo se na něj sesypali za jeho příspěvky: „Věřte, že mě váš on-line komentář ze židle nezvednul.“ A začal varovat ostatní, kdo se hrozí nad počínáním Pražanů, například Filipa Černého z ČT, který mínil, že mladí lidé svých chováním vyhladí starší ročníky. A názory na zábavu na náplavce se liší i v ODS.

„Rozbijou mi hubu.“ Plná Praha mládeže, víc a víc. Dusno se stupňuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pražská náplavka praskala ve švech. Policisté vyzývali tlampačem i osobně k dodržování protikoronavirových opatření, zejména k nošení respirátorů a zákazu pití alkoholu na veřejnosti

Ani policie, ani covid, ani stesky odpovědných nezabránily Pražanům v tom, aby znovu navštívili náplavku. Dle článku i videa serveru Novinky.cz lidé posedávali ve skupinkách, bavili se, popíjeli nebo jen opalovali. A policisté se je snažili přimět, aby měli i ve slunečném počasí a na poslední březnový den i ve vedru nasazenou ochranu úst a nosu. Porušování opatření řešili prý policisté domluvou.

I teď některým bavící se občané vadí. Moderátor ČRo Štefl vzkázal těm, kteří se do něj za jeho předchozí příspěvky o náplavce trefovali, že „se dokáže naštvat, ale je taky dost splachovací“.

Tento článek je uzamčen

Po kliknutí na tlačítko "odemknout" Vám zobrazíme odpovídající možnosti pro odemčení a případnému sdílení článku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Ing. Martin Kukla byl položen dotaz

Vážený pane poslanče,

... že dnešní vláda prosazuje zákony v PS na sílu je jasné, na opozici neberou žádné ohledy. Můžete mi vysvětlit, proč u některých důležitých hlasování chybí ve sněmovně někdy i dvacet vašich poslanců? Vím, že existuje ve Sněmovně systém párování, ale nechápu proč v tomto vycházíte vládě vstříc. Vš...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„S*áči.“ Lékař natvrdo k sebepoškozování a ke změnám pohlaví u mladých

6:51 „S*áči.“ Lékař natvrdo k sebepoškozování a ke změnám pohlaví u mladých

„My jako dospělí bychom měli převzít zodpovědnost… Místo toho, abychom řekli, že jsme to tady fakt p…