„Švihák lázeňský.“ Co to má Klaus na sobě? Radní Šarapatka se směje

31.01.2020 8:14

Exprezident Václav Klaus zavítal do televize, aby se tam vyjádřil k brexitu. Britové jsou dnes poslední den členy EU a Skoti, kteří o brexit nestáli, doufají, že se třeba jednoho dne budou moct vrátit. Klaus však dorazil v takovém oblečení, že to vyvolalo smích na tváři člena Rady České televize Zdeňka Šarapatky. A nejen u něj...

„Švihák lázeňský.“ Co to má Klaus na sobě? Radní Šarapatka se směje
Foto: repro/TV Nova
Popisek: Václav Klaus v rozhovoru pro TV Nova

Václav Klaus dorazil do televize, aby se vyjádřil k brexitu. A člen Rady ČT Zdeněk Šarapatka se pousmál. Stačilo mu se podívat, co měl exprezident na sobě. „I muži mají své dny,“ poznamenal Šarapatka.

Klaus měl na sobě hnědé kostkované kalhoty, a když seděl, měl nohavice vyhrnuté poněkud výš, než bývá obvyklé, jak se říká, jako kdyby čekal velkou vodu. Na první pohled poněkud kratším kalhotám dělalo společnost ještě černé sako, tmavá kravata a světlá košile.

Václav Klaus pobavil diváky

V diskusi pod Šarapatkovým příspěvkem se objevila poznámka, že Klaus vypadá jako „kreatura“, ale Šarapatka to se smíchem odmítl a konstatoval, že Klaus není kreatura, nýbrž „švihák lázeňský“.

Václav Klaus pobavil diváky

„To ho takhle Livia pustí ven?“ zazněl také dotaz.    

Pan Jan Jetmar volil ještě poněkud ostřejší komentář. „Sedí, jako když si zapomněl vyndat dildo,“ konstatoval.

Václav Klaus pobavil diváky

Václav Klaus pobavil diváky

Není to přitom poprvé, co Klaus vzbudil pozornost svým oděvem. V roce 2017 se exprezident stal terčem celé řady vtipů, když se na veřejnosti objevil ve světlé košili, modrém kostkovaném saku, upnutých džinech a hnědých botkách. „Kikina jede,“ letělo tehdy po sociálních sítích s narážkou, že bývalý prezident připomíná gaye, který si vyrazil do klubu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…