„Tupá **** obřích rozměrů.“ Ilona Csáková chce do Sněmovny. A internet vybuchl

16.07.2021 14:25 | Ze sítí

Ilona Csáková bude kandidovat spolu s Janou Bobošíkovou za Volný blok Lubomíra Volného; reakce na sebe nenechaly dlouho čekat. „Tohle je bizár. Jiné slovo mě nenapadá. Ilona Csáková tady v době pandemie šířila dezinformace, strach a paniku a teď chce pokračovat v této rétorice i na půdě Sněmovny,“ píše europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL). Jiný politik to považuje za výsledek toho, jak mnozí horují za ženy v politice.

„Tupá **** obřích rozměrů.“ Ilona Csáková chce do Sněmovny. A internet vybuchl
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ilona Csáková na demonstraci

Anketa

Souhlasíte, aby se pokuty za opakované přestupky odečítaly ze sociálních dávek?

97%
1%
hlasovalo: 18015 lidí
Uskupení Volný blok, jehož nejviditelnější tváří je Lubomír Volný, získalo známou tvář. V Jihomoravském kraji bude za uskupení kandidovat zpěvačka Ilona Csáková. „Csáková má k uskupení blízko. Společně s jeho v současnosti nejviditelnější tváří Lubomírem Volným vystupovala v minulosti na protivládních demonstracích proti koronavirovým opatřením. Sama zpěvačka se pak také netají tím, že je proti povinnému očkování na covid i testování školáků, byť podle svých slov nepopírá vážnost koronaviru,“ píše server iDnes.

„Každý má právo na svůj názor, a to že nesouhlasím s nesmyslnými nařízeními vlády jako spousta občanů této země, je evidentně proto, že nás záměrně a systematicky likvidují,“ konstatovala k tomu Csáková, která je v otázce koronavirových opatření aktivní také na sociálních sítích.

Dle novináře Viléma Bessera se ve velkém finále parlamentních voleb proti sobě postaví Ilona Csáková za flákance a Petr Kolář za okamurovce. „Zpěvačka se bude ptát Proč mě nikdo nemá rád, na což jí její kolega smířlivě odvětí Ještě, že tě lásko mám,“ dodává.

Europoslanec Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL) to označuje za bizár. „Jiné slovo mě nenapadá. Ilona Csáková tady v době pandemie šířila dezinformace, strach a paniku a teď chce pokračovat v této rétorice i na půdě Sněmovny,“ myslí si.

„Dámy odpustí, tuto je tupá .... obřích rozměrů... Zpěvačka Csáková chce do Sněmovny, kandiduje za blok poslance Volného,“ je přesvědčen Martin Straka.

„Tak jestli ovládne Csáková Sněmovnu stejným stylem, jako dnes Twitter a FB, tak snad dám pětku na chemtrails!“ slíbil Vilém Kužel.

Předseda karlovarské TOP 09 Igor Adamovič to zase považuje za 197. dobrou zprávu tohohle roku. „Ilona Csáková kandiduje do Sněmovny za Volný blok. V Praze bude tváří kandidátky ve straně, která dala rozumu volno, Jana Bobošíková. Aspoň budou všechna shnilá jablka v jednom košíku – snad mimo parlament,“ doufá.

„Petr Kolář ‚zpívá‘ pro Okamuru, Csáková se bude rozněžňovat pro Volného. Koho vytáhne Babiš? Gotta z Malvazinek?“ zeptal se vášnivý čtenář Tomáš Fojtík.

Zastupitel obce Novosedly Tomáš Mucala to zas považuje za dopad toho, jak mnozí horují za ženy v politice.

„Takže za #VolnýBlok kandiduje Csáková, Bobošíková a celé to vede Volfová. A budou s nimi koalovat Dělníci. No vida, Tomio se najednou jeví jako seriózní politik etablované umírněné strany,“ myslí si přednášející na Vysoké škole ekonomické Tomáš Šalamon.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…