Adam Komers napsal, že moc dobře ví, jací blbci jsou Češi

28.01.2018 21:50

Někdejší redaktor ČT a nynější provozovatel vinárny Naturel v pražské Myslíkově ulici Adam Komers prý předem velmi dobře tušil, „jak to dopadne“. „Rudé trencle jsem vyvěsil už krátce po druhé hodině odpoledne, tušil jsem, jak to dopadne. Nebyl jsem překvapený, natož zdrcený,“ uvedl ve svém komentáři na serveru Forum24.cz.

Adam Komers napsal, že moc dobře ví, jací blbci jsou Češi
Foto: Screen: TV Barrandov
Popisek: Miloš Zeman v prezidentském Duelu na TV Barrandov.

Překvapený by byl prý jedině v případě, kdyby prý prezidentské volby vyhrál Jiří Drahoš, a to mile. „Jako redaktor regionálního zpravodajství znám mentalitu českého obyvatelstva, je lehce manipulovatelné. Snadno naskočí na bludy falešných proroků,“ řekl a dodal, že moudrost a selský rozum zmateného a mnohdy zklamaného lidu bez špetky zdravého sebevědomí je dávno velkou iluzí.

Anketa

Jste ochotni podat ruku příznivci kandidáta, kterého jste ve 2. kole nevolili a říct: Jsme všichni Češi, pojďme se na to vykašlat. ?

84%
16%
hlasovalo: 9677 lidí

Teď se Komers obává především toho, že Miloš Zeman a jeho hradní příznivci budou jak utržení ze řetězu. „Oni vědí, že v příštích pěti letech je zastaví snad jenom tetka Smrtka, tak nečekejme uvolnění společenského a politického napětí, spíš naopak,“ zdůraznil. A co přesně se stane? Nepochybně dojde k drtivým útokům na média veřejné služby, na justici, státní zastupitelství i policii a v neposlední řadě na kulturní instituce.

Mocenský pakt Zeman – Babiš s podporou Chovance, Okamury a podobných kreatur se bude mstít a začne prosazovat své zájmy. „Konkrétně zájmy kremelských a pekingských loutkovodičů,“ upřesnil Komers, podle kterého tím utrpí především naše dosavadní euroatlantické zakotvení.

Původní zdroj ZDE.

Vyhlídky sice růžové nejsou, ale nesmíme se nechat zlomit, nabádá Komers. „Je třeba se podporovat ve svých sociálních bublinách, scházet se a politicky se angažovat,“ řekl a dodal, že nás čeká běh na mnohem delší trať, než se ještě včera před sečtením výsledků prezidentských voleb zdálo. „Jednou se to povede. I když jedna patnáctiletá slečna včera prohlásila: ‚Změna bude až na naší generaci.‘ A za to by se ta naše generace měla aspoň trochu nebo spíš hodně stydět,“ uzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…