Africký migrant se učesal, navoněl, vzal si mačetu a vyrazil se „seznamovat“. Takhle to celé dopadlo

04.04.2017 8:27

Jen před pár dny byl v Německu odsouzen marocký migrant, který loni na podzim znásilnil devadesátiletou ženu, a německá policie musí řešit další případ. Tentokrát byla znásilněna mladá žena migrantem z Afriky.

Africký migrant se učesal, navoněl, vzal si mačetu a vyrazil se „seznamovat“. Takhle to celé dopadlo
Foto: thinkstock.com
Popisek: Uprchlíci z Afriky, ilustrační foto

Afričtí inženýři, programátoři a lékaři po příchodu do Německa tvrdě dřou pro blaho své nové země. Pilně se učí nový jazyk a dělají vše proto, aby se mohli bez prodlení zařadit do pracovního procesu. Ale občas se, čistě z horlivosti a přepracovanosti, dopouštějí porušování německých zákonů, které upravují vztah mezi mužem a ženou. Nikdo traumatizovaným migrantům ze třetích zemí světa nevysvětlil, že vynucovat si pohlavní styk s mačetou je nepřípustné.

Naposledy se o této pravdě přesvědčil migrant tmavé pleti, který se rozhodl v noci ze soboty na neděli seznámit se s německými děvčaty. Bohužel si vzal místo kytice obrovitý nůž připomínající svojí velikostí mačetu a neuvědomil si, že když spí daná žena ve stanu se svým přítelem, patrně nebude mít zájem o někoho dalšího. Celá tato politováníhodná záležitost, která se migrantům stává maximálně jedenkrát až dvakrát za deset let, se přihodila v Siegaue v Severním Porýní-Vestfálsku.

Celý text v němčině je ZDE

Migrant tmavé pleti jistě jen v pominutí mysli napadl mladý pár, který zde kempoval, a pod pohrůžkou posekání obou svojí mačetou přinutil třiadvacetiletou ženu, aby vyšla před stan. Tam odložil na chvíli svůj osobitý „pugét“ a svoji vyděšenou oběť bez váhání sexuálně napadl a znásilnil. Když bylo po všem, africký „inženýr“ se dal bez stejného váhání na útěk. Patrně si uvědomil, že možná porušil zákon a mohl by na to doplatit.

Šestadvacetiletý přítel znásilněné ženy poté opustil bezpečí svého stanu a neprodleně informoval policii. Ta využila k pátrání po frustrovaném migrantovi poblíž Bonnu mimo jiné také helikoptéru. Později poskytlo několik svědků informace, podle kterých by se pachatel mohl pohybovat v Beueler Rheinufer, Nordbrücke či zmíněného Siegaue. Jak nicméně psal ve svém včerejším vydání deník Die Welt, pátrání je zatím bezvýsledné.

Oběť i přes prožitý šok dokázala policii násilníka poměrně přesně popsat a v německých médiích se tak objevila jeho podobizna. Jde o muže tmavé pleti ve stáří mezi dvaceti až třiceti lety. Měří přibližně 180 cm a hovořil lámanou angličtinou. Oblečený byl do světlých džín a krátkého letního trička. Policie požádala o spolupráci vzhledem k obdobným a úspěšně vyřešeným případům z minulosti média i veřejnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Provazník

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…