Ajaj, ODS nasadila do kampaně humor: Vtipy na zámeckého pána a vizáž Maláčové a Lipovské

06.08.2021 10:48 | Ze sítí

ODS se rozhodla v předvolební kampani využít známých stand up komiků a přišla s předvolebním stand upem „náklaďák-stand up, který vám naloží“. V jednom z dílů se mimo jiné směje lídryni Volného bloku v Pardubickém kraji Haně Lipovské či ministryni práce a sociálních věcí Janě Maláčové (ČSSD).

Ajaj, ODS nasadila do kampaně humor: Vtipy na zámeckého pána a vizáž Maláčové a Lipovské
Foto: FCB ODS
Popisek: Stand up komik Nikola Džokič.

„Co to znamená, když se řekne: Podařilo se vyjednat kompromis? Takže já jsem chtěla na dovolenou k moři, přítel chtěl na hory, a nakonec jsme jeli na chalupu štípat dříví? Tak zhruba takový je užitek kompromisu. V politickém světě to znamená, že nikdo neprosadil, co chtěl, podařilo se vyjednat úplného kočkopsa, ale jenom proto, aby všichni mohli zůstat u koryta. Jako stejně, proč to tak zamlžujou? Mluvme na rovinu!“ zaznívá v prvním stand upu od Kateřiny Haškové.

„Pokud jste před 15 lety chtěli fotit politickou kampaň, jak třeba lidem dáváte ideově správnou zmrzlinu, že? Nebo tři dny starou koblihu, že? Tak jste potřebovali tým fotografa, aby ty fotky nějak vypadaly. Vizážistku, aby vám hezky udělala ksicht. A tým lidí, který to celý zajistí. A pak mediální prostor, kde to lidem ukážete. Dneska je to jedno velký selfie, peklo špatných filtrů a situací, o kterých pochybuju, jestli jsou sebeparodie, nebo to někdo fakt myslí vážně. Například korunovaná královna super špatných selfie Jana Maláčová a jeho excellence zámecký pán Matěj Stropnický, kteří se dohromady vyfotili jako správná úderka ‚kontrollieren‘ továrny, přitom nemají žádný pravomoce. Anebo nová zastrašující vlna Volného bloku s Hanou Lipovskou, která nahodila make-up, pokus o okouzlující úsměv a hned je z ní jedna velká sexy selfie fúrie. Hele, je jasný, že se nemůže každému všechno povést, ale proboha, takový nekonečný veletrh selfie hororů už nedávají ani na Oscarech. No, co je toto? Tohle už neuvidíš ani na Balkáně, ani na Balkáně,“ zaznívá pak v druhém stand upu od Nikoly Džokiče.

Ten je stand up komikem původem ze Srbska, ve svých výstupech často s humorem prezentuje srbská a celkově balkánská specifika

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

4:44 Tím se Fiala nepochlubil. Drahý účet za energie. Češi zaplatili nejvíc

Prvenství v rámci všech členských zemí Evropské unie si vydobyla za druhé pololetí minulého roku Čes…