Albert podporuje české výrobky s novou značkou Česká chuť

04.07.2017 14:10

Obchody Albert představily novou značku Česká chuť, která garantuje český původ potravin. Spolupráci řetězce Albert a lokálních dodavatelů podpořil ministr zemědělství Marian Jurečka při oficiálním setkání na Královéhradecku. Všechny produkty značky Česká chuť, které najdou zákazníci exkluzivně v Albertu, splňují definici české potraviny podle zákona.

Albert podporuje české výrobky s novou značkou Česká chuť
Foto: Albert
Popisek: Novou spolupráci s řetězcem Albert stvrdil symbolickým razítkem ministr zemědělství Marian Jurečka

Pod záštitou ministra

„Podpora domácích potravinářů je pro naše ministerstvo klíčová, stejně jako jasné a srozumitelné značení českého původu potravin. To, že se rozšiřuje nabídka českých výrobků v běžné obchodní síti, které navíc spotřebitelé snadno poznají, vnímám velmi kladně,“ řekl ministr zemědělství Marian Jurečka u příležitosti představení nové značky Česká chuť na Královéhradecku, kde se setkal se zástupci vybraných tuzemských dodavatelů.

Albert představil zákazníkům již v prvním čtvrtletí letošního roku v řadě Česká chuť několik produktů, jako například česká jablka nebo pultové delikatesy. V tuto chvíli nabízí na 80 výrobků napříč čerstvým i trvanlivým sortimentem.

Prohlídka výroby společnosti Perník, kde se pečou 100% české piškoty

Garance české kvality

„Naše spolupráce znamená pro české zákazníky především větší dostupnost kvalitních českých výrobků, což nás velmi těší,“ okomentovala novou spolupráci s obchody Albert Martina Králová ze společnosti Perník, kde se pečou 100% české piškoty. Podobně nově zákazníci najdou v obchodech Albert například typické české pivní tyčinky od společnosti Seli nebo tradiční majonézu, kterou vyrábí v jižních Čechách společnost Záruba Food.

„Produkty České chuti do našich obchodů přináší naši dlouholetí malí i velcí dodavatelé z České republiky. Velice rádi vycházíme vstříc zvyšující se poptávce našich zákazníků po potravinách domácího původu, jenž nová značka garantuje,“ řekl při setkání Petr Pavlík, ředitel pro obchod v řetězci Albert.

Zleva - Petr Hrdlička (Záruba Food), Milan Lipavský (Seli), Martina Králová (Perník), ministr Marian Jurečka, Jiří Mareček a Petr Pavlík (Albert)

České ingredience a tradiční receptury

Řada Česká chuť čítá široké spektrum výrobků od masných produktů po zeleninu či trvanlivé výrobky. U všech si zákazníci mohou být jisti českým původem. Například piškoty značky Česká chuť se vyrábí ze stoprocentně českých surovin, jako je třeba mouka z nedalekých Předměřic. Všechny výrobky nesou označení „Česká potravina“, která znamená, že splňují definici české potraviny podle definice Ministerstva zemědělství a Zákona o potravinách. Díky tomu mohu mít zákazníci jistotu, že se jedná kvalitní český výrobek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Komerční článek

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

17:45 Ivan Hoffman: Přichází generace, které práce nic neříká. Než by se dřela, raději se uskromní

POHLED IVANA HOFFMANA Je příslovečný brod pro naši civilizaci blízko, nebo se naopak vzdaluje? uvažu…