Analytik: Vystrčil? Promyšlená likvidace ČR. Jako za Protektorátu. Práce pro policii

02.09.2020 12:01

Zbrojní analytik Jaroslav Štefec vyložil svůj pohled na tchajwanskou cestu předsedy českého Senátu Miloše Vystrčila. Konstatoval, že Vystrčil s konečnou platností ukázal, že nemáme něco jako jednotnou zahraniční politiku, která by skutečně zohlednila české národní zájmy.

Analytik: Vystrčil? Promyšlená likvidace ČR. Jako za Protektorátu. Práce pro policii
Foto: reprofoto: YouTube
Popisek: Miloš Vystrčil ve vysílání zahraniční televize

„Vytrucovaná cesta Miloše Vystrčila na Tchaj-wan je definitivním hřebíkem do rakve jakékoliv představě nejen o tom, že ČR má něco jako zahraniční politiku, ale i představě o tom, že ČR má vládu v pravém smyslu toho slova, která se stará o její zájmy a řídí stát ‚odněkud někam‘. Případně že ČR je právní stát k úctou k zákonům a mezinárodním smlouvám,“ napsal Štefec hned v úvodu kousavého komentáře zveřejněného na sociální síti Facebook.

Anketa

Je Česká republika dobře řízenou a vedenou zemí? (Ptáme se od 2.9.2020)

61%
39%
hlasovalo: 13187 lidí

Podle Štefce se ukázalo, že předseda vlády Andrej Babiš (ANO) není schopen prosazovat zájmy občanů, kteří zde platí daně. Podle analytika se z těchto daní platí i Babišovy nepovedené taškařice. Nemá prý na mysli kauzu Čapí hnízdo, ale Babišovo podvolování se nápadům EU.

„Nemám teď na mysli Čapí hnízdo, vlastnictví-nevlastnictví Agrofertu a další piškuntálie. Mám na mysli promyšlenou, zákeřnou, skrytou a stále rychlejší likvidaci české státnosti a ‚europeizaci‘ ČR tempem, které by mu mohl závidět i sám říšský protektor Konstantin von Neurath, pověřený v říjnu 1940 osobně Adolfem Hitlerem realizací plánu plošné germanizace českých zemí v rámci protektorátu Böhmen und Mären. Plánu, v důsledcích pro český národ plně srovnatelného s plánem na ‚konečné řešení židovské otázky‘,“ pokračoval analytik.

Předseda Senátu Miloš Vystrčil je se svým prohlášením, že se cítí být Tchajwancem jen k smíchu a starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný, který napsal čínskému velvyslanci dopis, tím podle analytika ohrozil mezinárodní postavení ČR, za což by prý mohl dostat až deset let kriminálu.

 „Ještě více mě rozesmál psychopatický deprivant z Řeporyjí a jeho dopis velvyslanci ČLR. Pominu naprosto evidentní fakt, že za tohle by měl čelit trestnímu oznámení, protože závažným způsobem ohrozil mezinárodní postavení ČR ve smyslu § 315 Zneužití zastupování státu a mezinárodní organizace, bod (3), písmeno (b) zákona 40/2009 Sb. Trestní zákoník (sazba až 10 let). Jeho extempore jsou sice zdánlivě k smíchu, ale jejich dopady, stejně jako dopady kroků pana Hřiba či Koláře, a dokonce i samotného premiéra, na mezinárodní vážnost ČR, jsou už těžce za hranou zákona, a ekonomické dopady jsou rovny desetiletím rozkrádaček státních prostředků v resortu obrany (a jinde),“ pálil dál ostré slovní náboje Štefec.

Poté se ještě jednou vrátil k premiérovi Babišovi, který prohlásil, že bude řešit diplomaticku roztržku s Čínou. Štefec by podle svých vlastních slov rád věděl, jak přesně to bude řešit, zda uvalí na Čínu sankce nebo jí rovnou vyhlásí válku. Při pohledu na velikost Česka a Číny je podle Štefce jasné, jak by ekonomická či skutečná bitva muslea zákonitě dopadnout.

Jaroslav Štefec nejen o cestě na Tchaj-wan

Jaroslav Štefec o cestě na Tchaj-wan

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…