Arabští lázeňští hosté se roztahují, místní jsou v roli otroků. Tak to prý dnes vypadá na Slovensku

18.09.2016 15:46

Redaktorka serveru Protiproud.cz Zuzana Lipová se zaměřuje na situaci v Piešťanech, které podle ní okupují Arabové. „Podobnost s Teplicemi v Čechách nikoli náhodná. Ukázka soužití s muslimy – vzpomínka na budoucnost? Místní v roli otroků. Necháme si opravdu už všechno líbit?“ ptá se.

Arabští lázeňští hosté se roztahují, místní jsou v roli otroků. Tak to prý dnes vypadá na Slovensku
Foto: pixabay.com
Popisek: Arab - ilustrační foto

Podle Lipové neomalenost a rozpínavost arabských hostů překračuje veškeré meze únosnosti. „Arabové jezdívali do Piešťan již za časů Československé socialistické republiky. Vždy poutali pozornost svojí odlišností, nicméně tehdy projevovali alespoň jakýs takýs respekt. Mezi místními se občas reptalo, k vážnějším konfliktům však nedocházelo,“ zmiňuje s tím, že v posledních letech jsou však muslimští klienti lázní a jejich rodinní příslušníci arogantnější, rozpínavější a bezohlednější. 

Původní text ZDE.

„Na piešťanské pěší zóně je to někdy jako na arabském trhu – hlasitá arabská hudba, ženy v zahalené v burkách, čádorech či nikábech, snědí výrostci na kolech nerespektující pravidla silničního provozu ani slušného soužití, muži překřikující se z jedné strany ulice na druhou, rodinné pikniky na trávnících,“ zmiňuje dále Lipová. A šíří se i zprávy o napadeních. 

Není prý ani nic výjimečného, když děti Arabů hrají fotbal na trávníku před pětihvězdičkovým hotelem Thermia Palace mezi vzácnými originálními pískovcovými sochami, které objednal ještě pan Winter, zakladatel novodobých lázní. Jedna ze čtenářek mimo jiné server informovala o tom, že černé temperamentní děti nechají na pokoji jen to, co se nedá odtrhnout, ukopnout či zlomit.

„Běžný je neuvěřitelný nepořádek v hotelových pokojích, na stolech restaurací a kaváren, který po některých solventních Arabech zůstane. Pokojské z Thermia Palace by mohly vyprávět například o zbytcích stolice rozetřené po dlaždičkách toalet a o jiných bizarních suvenýrech. Znám pokojskou, kterou Arabové terorizovali a ponižovali tak, že jí před očima sypali po kobercích jídlo, přičemž ‚taťka‘ čekal, dokud to po nich neuklidí. Trvalo to celé dva měsíce, během nichž byli ubytováni v hotelu...,“ popisuje. 

A není sama, kdo o Arabech píše takto negativně. „Arogance bohatých cizinců se projevuje zejména jejich hlučností a velkopanskými způsoby. Chovají se zde, jako by jim to všechno patřilo. My jsme se dostali do pozice jejich služebníků,“ tvrdí například taxikář Dušan.

„Arabové si Piešťany a okolí pomalu podrobují, podnikají tu, kupují si tu domy, zapouštějí kořeny (chybí jim už jen ta mešita). Stávají se z nich usedlíci, kteří se však za nic na světě nepřizpůsobí místním zvykům. Právě naopak – na veřejnosti prosazují ty své. Umíte si představit opačné garde? Že byste vy přišli například do Saúdské Arábie nebo do Spojených arabských emirátů a nerespektovali místní zvyky, dokonce byste veřejně pohrdali domácími a dělali byste, co se vám zachce? Je to nepředstavitelné, nemožné, protože Arabové to mají ošetřené tvrdými zákony,“ podotýká následně Lipová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…