Ať se nad sebou Nečas zamyslí a nepomlouvá odboráře, vyzývá Paroubek

23.03.2012 19:38

Předseda NS-LEV 21 Jiří Paroubek je zneklidněn odchodem odborářů z jednání s vládou. Ve svém prohlášení označil vládu za bezohledný parní válec a odbory plně chápe.

Ať se nad sebou Nečas zamyslí a nepomlouvá odboráře, vyzývá Paroubek
Foto: hns
Popisek: Předseda NS-LEV21 Jiří Paroubek

Paroubek je zneklidněn hlavně proto, že odchod odborářl podle něj dokazuje fakt, že vláda nemá zájem udržet sociální smír. Přitom požadavky odborů jsou podle něj oprávněné.

Vláda zničila sociální smír

"Odboráři by neměli být vrháni do stínu těch, kteří nechtějí komunikovat. Zkušenost s bezohledným vládním parním válcem, který spolehlivě lisuje všechny odlišné názory, mají minimálně také zástupci opozice, včetně národních socialistů, v Poslanecké sněmovně," prohlásil Paroubek.

"Premiér Nečas místo toho, aby se sám nad sebou zamyslel, opakovaně používá argument o "sehraném divadélku". Přitom k selháním jednání tripartity v takovém měřítku, jako nyní, v minulosti nedocházelo snad nikdy," kritizuje Paroubek s tím, že vláda zničila svými kroky sociální smír a on proto doufá, že další vlády budou levicové a škody napraví.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

4:44 „Němci – naši nejbližší přátelé.“ Festival v Plzni vzbudil vášně

Necelý týden před oslavami osvobození se v Plzni uskutečnily česko-německé, respektive bavorské dny …