Babišova sexuoložka z odvážného plakátu příkročila ke konkrétním návrhům. Budete koukat, co možná dostanete zadarmo

23.09.2014 16:51

Psycholožka a sexuoložka Laura Janáčková kandiduje do Senátu za hnutí ANO. V předvolební kampani na sebe upozornila plakátem, na kterém je v noční košilce se sloganem „Láska, sex a politika“. V horní komoře chce prosadit, aby byla funkce senátora neplacená. Ráda by zbavila pražské ulice narkomanů, prostitutek a také by zavedla hrazení léků na podporu erekce. Napsal to server Echo24.cz.

Babišova sexuoložka z odvážného plakátu příkročila ke konkrétním návrhům. Budete koukat, co možná dostanete zadarmo
Foto: laurajanackova.cz
Popisek: doc. Laura Janáčková

Odvážný billboard je podle Janáčkové pouze marketingový tah. Jako sexuoložka prý byla zvyklá na velký zájem veřejnosti, který ovšem s její kandidaturou zmizel. Rozhodla se proto na sebe upozornit. Ihned ji ale zaznamenala nezisková organizace Nesehnutí, která plakát s polonahou Janáčkovou nominovala do soutěže Sexistické prasátečko.

Senát je zašívárna vyžilých politiků. Funkce by neměla být placená

V Senátu prý hodlá makat a jejím hlavním cílem je zrušit senátorům plat. „Ze Senátu se stala zašívárna vysloužilých nebo, jak já s oblibou říkám, vyžilých politiků. Hodně by se změnilo tím, kdyby byl Senát čestnou funkcí, tedy nebyl funkcí placenou. Budu-li zvolena, předložím takový návrh,“ slíbila Janáčková podle serveru Echo24.cz. Pokud bude zvolena, tak se prý svého platu vzdá.

Vidím bezdomovce, děvky a prostitutky za výlohami. Jde mi o čištění Prahy

Sexuoložka ale nebudí pozornost jenom díky svému billboardu. Jednotlivé kapitoly z jejího volebního programu mají zajímavé názvy: „Erekce na pojišťovnu“ nebo „Zdarma děti ze zkumavky“. Dalším sloganem je: „Pryč s pícháním na ulici“.

Janáčková by chtěla vyhnat narkomany z ulic tím, že by aplikaci drog na veřejnosti uzákonila jako trestný čin. Za užívání drog v blízkosti škol by byla vyšší sazba. „Vidím na ulici válet se injekční stříkačky a narkomany. Vidím bezdomovce, vidím děvky, vidím prostitutky za výlohami. Jde mi o čištění Prahy pro slušné lidi,“ prohlásila Janáčková.

Erekci uhradí pojišťovna

Kandidátka do Senátu chce také prosadit bezplatnou zdravotní péči na co nejvyšší a nejmodernější úrovni. A hodlá podpořit přijetí zákona o dlouhodobé péči a změnu systému financování léčeben dlouhodobě nemocných. Poskytovatelům takové péče by chtěla zvýšit platbu ze zdravotního pojištění.

Ze zdravotního pojištění by také ráda zavedla hrazení léků na zlepšení erekce. Snad i proto název „Erekce na pojišťovnu“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vfe

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…