Bakala na mě poslal své prodejné pisálky, aby mě pomluvili, zuří na síti Okamura

28.09.2013 21:11

Senátor a předseda Úsvitu přímé demokracie Tomio Okamura je pobouřen tím, jak dva redaktoři z novin spoluvlastněných Zdeňkem Bakalou překroutili jeho slova. Okamura to považuje za účelový Bakalův útok na své hnutí, jak napsal na svém Facebooku.

Bakala na mě poslal své prodejné pisálky, aby mě pomluvili, zuří na síti Okamura
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Tomio Okamura

„Útok miliardáře Bakaly proti našemu hnutí Úsvit začíná. Místo aby se postaral o své horníky v dolech OKD, které zprivatizoval za pomoci minulé vlády ČSSD za zlomkovou cenu a na kterých následně vydělal miliardy, tak dal pokyn svým zaměstnancům, aby mě v Hospodářských novinách a časopisu Respekt, které pan Bakala vlastní, začali špinit,“ píše Okamura.

A připomíná, že dlouhodobě kritizuje ty, k nimž má Bakala blízko. „Holt, moje veřejná kritika metod pana Bakaly a ČSSD se nevyplácí. Není divu, jak víme, tak pan Bakala je velmi zadobře také s panem Kalouskem z TOP09, jehož chování také dlouhodobě kritizuji,“ uvádí.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Novináři si mohou beztrestně psát, co chtějí

Anketa

Vadí vám chování Bakaly v kauze dolu Paskov?

hlasovalo: 2087 lidí
Redaktory, kteří za ním přišli, od začátku pokládal za prodejné pisálky. „Když se mě redaktorka Respektu Silvie Lauder a redaktor Hospodářských novin Jakub Fajnor přišli tento týden ptát, tak jsem tušil, že jsou to prodejní pisálci poslaní panem Bakalou, a tak jsem je pouze požádal, aby o mně nelhali a nepřekrucovali, jinak se budu bránit na svém Facebooku, jinou obranu proti jejich lžím bohužel nemám, české soudy nefungují,“ stěžuje si Okamura.

Protože soudy nefungují, jak by měly, mohou si novináři psát, co chtějí, aniž by mohli být potrestáni. „Novináři tím pádem ví, že lhát a překrucovat pravdu je pro ně beztrestné. Přesto mojí prosbu překroutili a lživě mě pomluvili. Dožadování pravdy a objektivity je v této zemi řízené tuneláři a podvodníky nemožné,“ dodává. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…