Bakala vytvoří obří ekonomickou redakci. Vyplula jména šéfů

26.11.2013 17:35

Vydavatelství Economia připravilo několik změn, mezi nimi i personální. Server Mediář píše o připravovaném slučování redakcí jednotlivých titulů v jednu velkou. Ta by měla začít fungovat se začátkem roku 2014. Nová společná ekonomická redakce Hospodářských novin, Ekonomu a iHNed.cz má mít kolem 140 novinářů.

Bakala vytvoří obří ekonomickou redakci. Vyplula jména šéfů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Noviny, ilustrační foto

Sever mediar.cz  zmiňuje ještě i další redakce, které prý budou úzce spolupracovat s novou ekonomickou redakcí, jde o redakce týdeníku Respekt, webu Aktuálně.cz i odborných titulů vydavatelství v čele s týdeníkem Marketing & Media. Obří ekonomická redakce má vzniknout 1. ledna 2014 sloučením dosud samostatných redakčních týmů Hospodářských novin, týdeníku Ekonom a zpravodajského webu iHNed.cz. Bude připravovat obsah všech těchto titulů.

Integrovanou ekonomickou redakci bude podle dnešního oznámení firmy řídit tzv. E.collegium – tým šéfredaktorů jednotlivých titulů, šéfredaktora sdíleného obsahu a ředitele redakcí. Mediar.cz  uvádí jména nových šéfredaktorů. Martin Jašminský povede Hospodářské noviny, Ondřej Neumann týdeník Ekonom a Miloš Čermák bude šéfredaktorem iHNed.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dkr

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Německo Němcům, cizinci ven.“ Nový hit v Německu, který by se neměl šířit. Scholz je ve varu

16:25 „Německo Němcům, cizinci ven.“ Nový hit v Německu, který by se neměl šířit. Scholz je ve varu

„Cizinci ven!“ V Německu se na kulturních akcích znovu ozývají výkřiky, které otřásaly německou spol…