Barevná revoluce v Česku. KSČM chce vymazat fialovou

26.07.2022 14:44 | Bleskově

KSČM došla trpělivost s vládou Petra Fialy a přichází s iniciativou „Vymažeme fialovou“. V rámci celoroční kampaně, která bude zahrnovat i podzimní komunální volby chce KSČM vyzývat nespokojené občany k účasti na akcích KSČM proti Fialově kabinetu.

Barevná revoluce v Česku. KSČM chce vymazat fialovou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest pořádaný KSČM proti zdražování, nárůstu chudoby, poklesu životní úrovně i proti neochotě vlády tuto situaci řešit

Komunistická strana Čech a Moravy zahájila celoroční kampaň se sloganem „Vymažeme fialovou“, kterým KSČM „důrazně odmítá“ politiku vládní koalice.

„Kampaň, která bude pokračovat i po podzimních volbách, bude mimo jiné vyzývat občany k účasti na akcích KSČM proti vládě Petra Fialy, která nejenže neplní předvolební sliby, ale stále více dává najevo, že zájmy občanů České republiky pro ni rozhodně nejsou na prvním místě,“ uvádí KSČM na svém facebooku.

Ing. Kateřina Konečná

  • KSČM
  • Jsem poslankyně - díky Vám, pro Vás, s Vámi
  • europoslankyně

Komunisté volají po změně politického kurzu, kterého prý lze dosáhnout jen dostatečně silným občanským tlakem. „V této souvislosti KSČM vyzývá všechny nespokojené občany, spolky a subjekty, aby se k těmto akcím připojili,“ dodává strana na facebooku a připomíná i svoji kampaň do komunálních a senátních voleb „Máme řešení – Teď a tady!“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…