Barvička Hřiba nevzrušuje. V baru Techtle Mechtle byl v minulosti taky

01.08.2020 15:00

Pražský primátor Hřib ve vysílání rádia Impuls řekl, že ho předpokládaná žlutá barva na korona-semaforu pro Prahu nevzrušuje. „Zase tak moc to neznamená. I když budeme žlutí, tak se nestane vůbec nic. Opatření jsme vydali na začátku tohoto týdne. Šlo o roušky v lékárnách a v čekárnách u lékařů," uvedl ve vysílání rozhasové stanice, kterou v minulosti koupil Andrej Babiš.

Barvička Hřiba nevzrušuje. V baru Techtle Mechtle byl v minulosti taky
Foto: Screen ČT24
Popisek: Zdeněk Hřib v Interview ČT24

Anketa

Chcete, aby Česká republika ratifikovala Istanbulskou úmluvu?

2%
98%
hlasovalo: 30530 lidí
Semafor resortu zdravotnictví Hřib kritizuje: „V podstatě jde o subjektivní názor ministerstva. Podle toho, jak se o víkendu vyspí, takový budete mít v pondělí semafor.“ Čelný představitel metropole zároveň přiznal, že v minulosti navštívil klub Techtle Mechtle, ze kterého se stalo ohnisko koronaviru.

Počty nakažených koronavirem v Česku i nadále rostou. Vedle Karviné, jež je považována za ohnisko, stoupají případy i v Praze, ale také v Jihlavě.

„My určitě počítáme s tím, že k nasazení roušek přistoupíme i v tramvajích a v autobusech, hned jak to klimatická situace dovolí,” sdělila ředitelka krajských hygieniků Zdeňka Jágrová s tím, že v posledních dnech v Praze významně narostl počet nakažených.

Praha má na národním semaforu žlutou barvu, ale pirátský primátor Hřib se kvůli tomu zlobí na vládu, protože má dojem, že situace v Praze se nijak významně neliší od situace v jiných regionech.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…