Bendl: Lidi opravdu nechtějí, aby o nich rozhodoval Babiš nebo Kalousek

18.10.2013 13:51

Podle lídra ODS ve Středočeském kraji Petra Bendla lidé nestojí o to, aby jim stát koukal do všeho. Exministr zemědělství to řekl pro ParlamentníListy.cz.

Bendl: Lidi opravdu nechtějí, aby o nich rozhodoval Babiš nebo Kalousek
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr zemědělství Petr Bendl

Bendl se tak vrátil ke čtvrteční debatě na obrazovkách ČT, kterou sledovalo rekordních 239 tisíc diváků, což vyplývá z dat ATO - Mediaresearch, která pro ParlamentníListy.cz zpracovala MÉDEA, a. s. ve spolupráci s MÉDEA RESEARCH, k. s..

Právě v diskusi na obrazovkách veřejnoprávní ČT na diváky asi nejvíce zapůsobil Tomio Okamura, lídr Úsvitu. Podle politologa Jana Kubáčka však bodoval i Bendl.

„V tomto ohledu byl nejkonkrétnější Petr Bendl z ODS, který se soustředil na možnou kooperaci pana Kalouska a Babiše. Všechny ostatní napadalo, proč nechtějí ty druhé, ale nikde to nebylo závazné, nikde to nemělo kategorický imperativ a lhůty,“ podotknul politolog v hodnocení pro server ParlamentníListy.cz.

Bendl navíc pro naši redakci dodal: „Na volebních mítincích denně slýchám, že lidé nechtějí, aby o jejich daních, stavebním spoření, chování státu vůči rodinám s dětmi, důchodech, sociální pomoci rozhodoval výhradně Kalousek. A rozhodně nechceme a uděláme maximum, aby pravici a pravicovou politiku v České republice kontroloval výhradně Kalousek s Babišem. Chceme dát lidem na výběr." 

Ve Středočeském kraji nejvíce boduje ČSSD, TOP 09, ANO, ODS a Úsvit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…