Brutální výsměch Zemanovi, Konvičkovi a Babišovi. Za „opevnění“ na Hradě i strašení islamisty

19.08.2016 20:17

Prezident Zeman se „předpodělaně“ opevnil na Hradě a hřímá proti islamistům a uprchlíkům. Nejen tato slova píše zkušený psychiatr Radkin Honzák v textu na blogu Aktuálně.cz. Hlava státu tak činí v situaci, kdy na českých silnicích zemře za rok víc osob, než stačí islamisté povraždit v celé Evropě. Někomu tím však šiřitelé strachu v podobě Miloše Zemana, Andreje Babiše (ANO) a jiných opravdu pomoci mohou. Prodejcům zbraní.

Brutální výsměch Zemanovi, Konvičkovi a Babišovi. Za „opevnění“ na Hradě i strašení islamisty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman při rozhovoru pro Blesk ze zámku v Lánech

Nejeden český politik, po hříchu i politici nejvyšší, nás straší uprchlíky a slibují, že nás před nimi ochrání. Ale potřebujeme opravdu ochránit?

„V roce 2015 zahynulo v ČR při dopravních nehodách 660 lidí, což tyto zachránce vůbec nevzrušuje a straší nás islamisty, kteří tohle kvantum loni nestačili pomordovat v celé Evropě. Přitom z hlediska ztrát je ztracený život jako ztracený život. Vražd jsme tu měli 155, přičemž ani jednu nespáchal nějaký zběsilý muslim, ale všechno naši milí spoluobčané, podle statistik a posledního sčítání lidu zřejmě vesměs ateisté,“ píše psychiatr, jenž se narodil v závěru 30. let minulého století a dodnes vykonává své povolání.

Celý text najdete zde

V Česku je snad možné bojovat proti komukoli a čemukoli. Dokazuje to např. prezident republiky Miloš Zeman, který se podle autora „předpodělaně“ opevnil na Hradě.

„Pan prezident věnoval do opevnění své vzácné osoby slušný balík, přičemž by stačilo, kdyby se odstěhoval o pár domů dál a nebuzeroval návštěvníky Hradu, kteří nejsou zvědaví na něj, ale na daleko starší národní poklady. Po vyvěšených červených trenýrkách je to skutečně razantní odpověď z kategorie ode zdi ke zdi. A ukázka odhodlanosti, jež se jeví jako drobet předpodělaná. I bába za zdí smělejší, hlásá české, navíc Renčínem věrně ilustrované, přísloví,“ doplňuje zkušený muž.

Nebýt Konvičky, Zemana, Babiše a jim podobných, tak se tu prý už prohánějí hordy na arabských plnokrevnících a napichují děti ve školkách na kopí. „Ještěže nás tito stateční mužové (obklopení 200milionovou ochranou) zachrání. Při pouhém pohledu na ně se dají islamisti na zbabělý útěk, to je jisté,“ ironicky podotýká Honzák.

„Tak se chovala i vojska NATO, když jsme ve vysokoškolské válce nastoupili do Motola (kde tehdy nebylo nic, než dřevěné nemocniční baráky – památka na Hitlera), nalezli NATO na čáře Salzburk – Plzeň a do večera jsme byli v Mnichově a druhý den v Paříži. Mít takové velitele, kteří vedou války s islámem dnes, mohli jsme se v pohodě dostat až do New Yorku a porazit americké imperialisté. No nic, co se nestihlo tehdy, lze uskutečnit dnes. Na zemi i v širém moři rozdrtíme agresoři,“ dodává.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…