Bulvár získal nahrávku, kde Kalousek fackuje studenta

04.02.2012 21:52

Bulvární deník Blesk získal nahrávku bezpečnostní kamery, která zastihla ministra financí Miroslava Kalouska při "převýchově" mladíka, který na něj sprostě nadával. Ministr tam chlapci uštědřuje jednu facku a jednou mine.

Bulvár získal nahrávku, kde Kalousek fackuje studenta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr financí Miroslav Kalousek na sněmu TOP 09

"Cestou ze Sněmovny jsem si udělal pedagogický vedlejšák,“ říkal Kalousek bezprostředně po incidentu. "Jsem přesvědčen, že jsem jednal správně a v duchu těch nejlepších malostranských tradic." Mladíkovi prý uštědřil pár výchovných facek.

"Dotklo se mě, když potyčku pan Kalousek vysvětloval jako snahu mě vychovávat," reagoval pro MF Dnes devatenáctiletý mladík. "Měl by si především zamést před vlastním prahem. Kalousek je pro mě symbolem prohnilosti české politiky. Když jsem ministra uviděl, cítil jsem nezvladatelnou potřebu sdělit mu svůj názor na něj a vedení státu. Bohužel zaúčinkovaly emoce a adrenalin a já jsem se uchýlil k vulgaritě. Pronesl jsem: Měl jsi už dávno sedět! Rozhodně jsem nevyřkl viset. Nepamatuji si detaily, protože stát tváří v tvář takovému člověku byl pro mě strašný adrenalin. Ale pronesl jsem něco ve smyslu, že je zodpovědný za stav naší země, že je na výplatní pásce nadnárodních korporací a že měl dávno sedět. A on mi vlepil facku."

"Lidé na mě reagují, někteří negativně, někteří pozitivně, ale nikdo mi ještě tak sprostě nenadával ani nevyhrožoval, zvlášť když je o 30 let mladší než já,“ podotkl Kalousek, který incident, za nějž zaplatil tisícikorunovou pokutu považuje za uzavřenou věc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: par

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …