Bum, na hulváta. V ČT neumí parkovat, tak jim to rozmázli po sítích

11.08.2023 12:38 | Monitoring

Publicista Vojtěch Očadlý ze serveru Z dopravy.cz vytkl kolegům novinářům ze studia ostravské ČT, že v praxi předvedli naprostý výsměch novinářské práci, ale i divákům. Nakonec ale svůj příspěvek smazal. Objevil se ale komentář z Rady ČT, že se novináři chovají jako šlechta.

Bum, na hulváta. V ČT neumí parkovat, tak jim to rozmázli po sítích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Auto České televize, ilustrační foto

Vojtěch Očadlý na sociální síti X dříve známé jako Twitter, uveřejnil fotografii, na které je zachycen vůz ČT stojící přímo na pěší zóně, kde nemá co pohledávat.

„Kolegové z Události Ostrava, prosím, pojďme příkladem. Zaparkovat kvůli snídani s novináři uprostřed pěší zóny na hulváta přímo přede dveřmi, to je naprostý výsměch nejen naší práci, ale hlavně všem, které o zákazu takového stání sami informujeme. Technika tady nebyla argument,“ upozornil.

A přidal poznámku, že i kdyby měli novináři z ČT ve třech nést těžší kameru, unesli by ji i kdyby šli po svých, takže s autem na pěší zónu opravdu nemuseli.

„Lokalita pro kontext. Sorry, ale tohle neomlouvá nikoho. Kdyby měli povolení, tak si rýpnu, proč mají na tohle povolení. Kdyby měli důvod, argumentuji, že z téhle vzdálenosti tu kameru ve třech unesou, i kdyby se jim sebevíc nechtělo,“ konstatoval.

Vojtěch Očadlý promlouvá

Vojtěch Očadlý promlouvá

Vojtěch Očadlý promlouvá

Bývalý radní ČT René Kühn si ještě přisadil. „Móresy veřejnoprávní šlechty aneb jak velký asi musíte být pitomec…“ nešetřil kritikou.

Novinář, sportovní fanoušek, vedoucí redaktor Událostí Ostrava Radek Wiglasz uznal, že na poznámce Vojtěcha Očadlého něco je.

„Nebylo to úplně šťastné, máte pravdu. Kolegy jsem na to upozornil. Mohl jste to udělat i na místě. Jen nechápu Vaši reakci, není kolega jako kolega?“ otázal se.

Vojtěch Očadlý promlouvá

Vojtěch Očadlý promlouvá

Očadlý svůj příspěvek nakonec smazal.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Miloš Polák

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Prostě dostal soudružskou radu: 'Takto ne, soudruhu, tak jsme se to neučili.', Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseTen vzadu , 11.08.2023 12:53:23
Tak příspěvek smazal. Jinak právě tomu se říká autocenzura.

|  7 |  0

Další články z rubriky

„Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

8:00 „Hnus. Ani pes je nesežral.“ Češi si všimli, kdo zkazil piškoty. Jurečka to tehdy přikryl

„Hnus.“ „Odporná chuť i konzistence.“ „Nedá se to žrát.“ – Těmito slovy hodnotí lidé v několika posl…