Byla s tebou větší prdel. Bulvárník Novotný po svém okomentoval osahávání žen v Německu a strhla se mela

08.01.2016 15:43

K silvestrovským útokům na německé ženy, kterých se dle posledních zpráv měli dopustit i žadatelé o azyl, se vyjádřil známý bulvárník Pavel Novotný. Ve svém provokativním komentáři na Facebooku poukázal na to, že napadené ženy si za to tak trochu mohly samy.

Byla s tebou větší prdel. Bulvárník Novotný po svém okomentoval osahávání žen v Německu a strhla se mela
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

„Opilé a rozvrkočené se po půlnoci potulují po ulici a diví se, že je někdo osahává. Spořádaná muslimka by se nikdy takto nechovala, oni to neznají, tak si to možná špatně vyložili. Alkoholismus žen je strašná věc, tady i v Německu!“ zveřejnil Novotný na svém facebookovém profilu.

Rozpoutal tím barvitou diskuzi, do níž se zapojila řada uživatelů Facebooku, včetně šéfredaktora MF Dnes Jaroslava Plesla. Mnozí Novotného chválili za nadsázku a sarkasmus, našlo se však spíše více těch, kteří mu spílali.  

„Dá vám hodně práce vymýšlet ‚status, co naštve co nejvíce lidí‘? Saháte tak po kotníky možná tak té kravce Biance, tomu se říká ‚tvůrčí zoufalost‘, vpálila bulvárníkovi Veronika Rambousková. „Tebe nikdo zjevně dlouho neošahával,“ konstatoval na to Novotný. Další uživatelka Facebooku Romana Pavelková se pozastavila nad tím, že by si Novotný mohl myslet, že si to napadené ženy zasloužily. Bulvárník ji uklidnil, že nikoliv. Jen prý chtěl upozornit na to, že se napadené Němky chovaly rizikově, o čemž se prý nikde nepíše. „Rizikové chování je opilá se po půlnoci motat venku, to je jedno, co je za den,“ míní.

Nemilosrdný byl k Novotnému i šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl. „Než jsi začal dělat v Člověku v tísni, byla s tebou větší prdel. Ale jako lidskoprávní aktivista kariéru neuděláš. To mi věř,“ vzkázal Novotnému.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…