Celebrita Topolánek junior: Chodí na party s tatínkovou pozvánkou?

03.07.2012 17:40

Tomáš Topolánek, syn expremiéra Mirka Topolánka, se stal jednou z hvězd festivalu v Karlových Varech. Deník Insider spekuluje o tom, zda na akce pro zvané chodí s pozvánkou svého otce, který letos do Varů nepřijel.

Celebrita Topolánek junior: Chodí na party s tatínkovou pozvánkou?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

Tomáš Topolánek otce zastoupil na slavnostním zahájení festivalu v Grandhotelu Pupp i na zatím nejhonosnějším byznysovém večírku ve Varech, akci pořádané bankou UniCredit na kolonádě. Stejné místo bude dnes večer patřit jednomu z nejbohatších mužů v Česku, ropnému miliardáři Karlu Komárkovi a jeho hostům.

Seznamy hostů jsou pečlivě hlídány

Proč jméno mladého Topolánka figuruje na ostře střežených seznamech hostů mezi top byznysmeny, jako je například šéf Vítkovických železáren, miliardář Jan Světlík, či vedle jména první dámy Livie Klausové a ministrů, kteří se průběžně po Varech ukazují, banka UniCredit nechce říct.

„Bližší informace k privátní akci poskytovat nebudeme,“ řekl Insideru mluvčí banky Petr Plocek. Neupřesnil ani, zda mladý student přišel na pozvánku, která ve skutečnosti patřila jeho otci, bývalému politikovi. Právě o tom deník spekuluje.

Plockova slova odpovídají uzavřenosti takových akcí ve Varech. Místo konání se ohradí, ke vstupu se vedle hostesek postaví bodyguardi a dovnitř smí jen ti, kteří mají pozvánku. Obranou proti směnnému obchodu s pozvánkami, tradičnímu sportu mezi karlovarskými pozorovateli, jsou pak jmenné seznamy hostů.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…