Černochová a její Vánoce mezi vojáky. Dovezla andělíčky a cukroví

25.12.2023 11:51 | Monitoring

Vánoční přání v těchto dnech plní sociální sítě a mezi nimi jsou i ta, která lidem píší zástupci české politické reprezentace. Své přání přidala také ministryně obrany Jana Černochová (ODS), která se podělilo o to, jak tráví vánoční čas. Navštívila vojáky, kteří nemohli být se svými blízkými. A vzpomněla také na oběti střelby na univerzitě a jejich rodiny.

Černochová a její Vánoce mezi vojáky. Dovezla andělíčky a cukroví
Foto: X
Popisek: Ministryně obrany Jana Černochová navštívila na Vánoce vojáky ve službě

Šéfka obrany chtěla na Vánoce udělat radost vojákům, kteří byli tento den ve službě: „Již třetím rokem tradičně navštěvuji vojáky ve službě, kteří Štědrý večer neprožijí se svými blízkými, ale slouží a obětují se pro naše bezpečí,“ uvedla na svém Facebooku.

Dovezla jim také malé dárky a cukroví. „Poděkovala jsem jim za jejich službu a dovezla vánoční andělíčky strážníčky a cukroví, aby si zpříjemnili dnešní službu,“ dodala Černochová.

Nezapomněla však zmínit, že nejsou jediní, kteří jsou na Vánoce v práci, aby pomáhali druhým, pokud je potřeba. „Nejsou v tom sami, ve službě jsou dnes i mnozí zdravotníci, policisté, hasiči, řidiči a další,“ dodala a přidala poděkování: „Díky Vám, kteří se obětujete pro nás, nejen v tento sváteční čas.“

Nezapomněla také zmínit tragickou čtvrteční událost na Filosofické fakultě Univerzity Karlovy, která v předvánočním čase otřásla nejen celým Českem. „Letošní Vánoce se nesou ve stínu tragické události a odporný čin vraždícího monstra na Filosofické fakultě UK zasáhl nás všechny,“ napsala ministryně. Střelba si vyžádala 14 obětí a 25 zraněných lidí.

Černochová popřála na závěr rodinám obětí mnoho sil. „Modlím se za oběti a rodinám přeji mnoho sil k vyrovnání se s bolestí, kterou prožívají,“ uvedla ministryně obrany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Natálie Brožovská

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

To snad nevymyslíš, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseMiki63 , 25.12.2023 14:12:11
ďábel vozí andělíčky!

|  11 |  0

Další články z rubriky

Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

7:15 Důchodce, který „uvěřil“. Nechtějte vědět, co za chvíli poběží na ČT

Zmatený důchodce, který uvěřil fake news o atomové válce a chodí po městě v atombordelu. To je hlavn…