Černoši v USA mučili Trumpova příznivce. Americký komentátor je rozpálen doběla: Obamo, za to můžeš i ty!

06.01.2017 9:11

Americký publicista Mark Davis komentuje brutální video, kterým se pochlubili čtyři černošští trýznitelé postiženého bělocha na svém facebooku. Hlavním důvodem byl údajně fakt, že muž byl příznivcem Donalda Trumpa. Podle Davise jsou za tento čin přímo zodpovědná média a demokraté.

Černoši v USA mučili Trumpova příznivce. Americký komentátor je rozpálen doběla: Obamo, za to můžeš i ty!
Foto: donaldjtrump.com
Popisek: Donald Trump

Podle Davise uznává americká levice jen rasismus, který je praktikován bělochy. „Když čtyři černí teenageři mučí bílého muže, nemají žádný zájem se něčím takovým zabývat. Levičáci ovšem našli způsob, jak si všechno ‚logicky‘ vysvětlit. Tato čtyři monstra prý byla motivována nenávistí bělochů a Donalda Trumpa. Jiní jsou zase hrozně překvapení a diví se, jak se něco takového mohlo stát,“ uvádí Davis.

„Dělají si legraci? Kořeny těchto odporností můžeme vidět dnes a denně. Stačí zmínit děsivou rétoriku odpůrců Donalda Trumpa, která ještě zintenzivnila po jeho vítězství ve volbách. Z úst většiny novinářů a levicových aktivistů jsme slyšeli v posledních měsících neustále dokola opakovat lži, že je Donald Trump rasista, naši policisté jsou rasisté a vlastně celé Spojené státy jsou rasistické,“ zlobí se Davis.

„Tuto propagandu lijí na školách do hlav našich dětí. Hnutí Black Lives Matter jako kolovrátek opakuje, že rasisté z řad policie zabíjí mladé černochy jako na běžícím pásu. Příznivci demokratů označují Trumpa za fanatika. Posledních osm let jsme měli prezidenta, který neustále zmiňuje, že rasismus v národě bují čím dál tím víc. Přestože je to národ, který jej dvakrát po sobě coby Afroameričana zvolil prezidentem země,“ podivuje se Davis.

Hlavní odpovědnost za čin čtyř mladých černochů tak podle Davise nesou právě ti, co obviňují republikány, Trumpa a pravici jako takovou z rasismu. „Nenechme se balamutit předstíraným úžasem nad tímto skutkem ze strany levičáků. To oni jsou příčinou toho všeho. Všichni ti, kdo šířili pomluvy a propagandu, jež je nedílnou součástí americké levice,“ konstatuje Davis s tím, že šíření nenávisti nyní odnesl jeden mladý bílý muž.

„Ve veřejném prostoru se šířila patetická videa béčkových herců z Hollywoodu, kde vyzývají Kongres, aby zastavil to ‚nenávistné monstrum‘ Trumpa. Člověk se tomu mohl zasmát, ale ve světle toho ohavného činu čtyř černochů to už tak vtipně nevypadá,“ píše závěrem Davis ke kauze, která aktuálně hýbe americkými médii. Násilí vůči příznivcům Donalda Trumpa však nebylo v průběhu volební kampaně ničím ojedinělým. Liberální média ovšem těmto případům nevěnovala prakticky žádnou pozornost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pro

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…