Česko není Rusko! Noční vlky přivítají demonstrace Jana Cempera

30.04.2018 9:34

Nezávislé celoevropské hnutí Pulse of Europe zve občany prostřednictvím facebookové události na svou akci zvanou „Eurokolona proti Putinovým gangsterům Nočním vlkům“, která se uskuteční 7. května v Praze. Do Prahy se prý tento den chystá zločinný motocyklový klub Noční vlci, který je v Rusku využíván k adoraci Putina a putinismu a v Evropě pod záminkou uctívání obětí druhé světové války propaguje ruský imperialismus. Aktivně akci sdílí i šéfredaktor analytického serveru Manipulátoři.cz, zakladatel iniciativy Proti projevům nenávisti a člen Strany zelených Jan Cemper.

Česko není Rusko! Noční vlky přivítají demonstrace Jana Cempera
Foto: Facebook
Popisek: Jan Cemper

„Vyzýváme všechny svobodymilovné, prodemokratické a prozápadně orientované lidi, aby opět naplnili heslo, které se v posledních týdnech objevuje na demonstracích: ‚Česko není Rusko‘ a přišli to říct i těmto vetřelcům,“ píše se v komentáři k události. Hlava gangu ‚Noční vlci‘ je prý na sankčním listu EU a USA. „Přesto vlády zemí střední a východní Evropy rezignovaly na jakýkoliv odpor proti této akci a nadále zde tento gang vpouštějí,“ zdůrazňuje hnutí Puls of Europe.

Organizátoři akce poukazují také na to, že letos, v době, kdy si připomínáme kulatá výročí 70 let od komunistického převratu zinscenovaného ve spolupráci se Stalinem a 50. výročí okupace naší země sovětskými vojsky, se s těmito motorkářskými gangstery spojili fašistická Národní domobrana, putinističtí Českoslovenští vojáci v záloze, Komunistická strana, místopředseda již téměř koaliční ČSSD Foldyna a zprofanovaný Svaz bojovníků za svobodu.

Celou akci prý doprovází informační mlha, která prozrazuje, že jde o hybridní propagandistickou operaci Moskvy. „Naše demokracie je ohrožena z mnoha stran, extremisty či populisty jako Zeman a Babiš. Do toho všeho přicházejí putinisté, aby beztrestně šířili ruskou propagandu, děsili naše obyvatelstvo a mobilizovali pro moskevskou pátou kolonu v Česku,“ zdůrazňují v příspěvku aktivisté, podle kterých nelze tuto akci nechat bez povšimnutí.

„Pokud budeme tolerovat tyto kremelské akce a budeme tolerovat tato skandální spojení českých vlastizrádců s cizí mocí, zarazíme tím další hřebík do rakve naší demokracie a svobody,“ dodávají.

„Organizátoři prohlašují, že během přesunů kolony nebudeme porušovat zákony ČR ani dopravní předpisy a v každém případě odmítáme jakékoliv násilí,“ připomíná v popisku ke sdílené události hnutí Puls of Europe známý občanský aktivista Jan Cemper.

Pulse of Europe organizuje motorizovanou kolonu, která zmiňované gangstery nenechá 7. 5. jezdit po Praze bez odpovědi. „Budeme je sledovat a doprovázet všude, kam se hnou a celý den jim budeme ukazovat, že zde, v členské zemi EU a NATO, nemají co pohledávat. Nastal čas se zastat nejen České republiky, ale i Evropské unie proti ruské hybridní agresi,“ píší organizátoři protestu s tím, že je potřeba se symbolicky bránit.

Původní zdroj ZDE.

„Braňte liberální demokracii v Česku, braňte EU a přidejte se k nám,“ vyzývají aktivisté z hnutí Puls of Europe, jehož prvotním cílem je podpořit občany Evropské unie, aby se aktivně a otevřeně přihlásili ke své společné evropské identitě.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: nab

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…