Choďte ven jen v burce, raději bez peněz. Slovenský euroskeptik napsal Němcům a ti ho hned chtějí místo Merkelové

06.01.2016 20:02

Slovenský ekonom, europoslanec a zakladatel strany Sloboda a Solidarita Richard Sulík reagoval na silvestrovské události v Kolíně nad Rýnem, kde došlo k hromadným sexuálním útokům a mnoha krádežím. Jeho ironická kritika německé vlády se však líbila mnoha německým občanům, kteří by jej hned chtěli za kancléře. Informuje hn.hnonline.sk.

Choďte ven jen v burce, raději bez peněz. Slovenský euroskeptik napsal Němcům a ti ho hned chtějí místo Merkelové
Foto: Parameter.sk
Popisek: Šéf SaS Richard Sulík

„Zůstaňte doma, případně pokud musí žena ven, ať si vezme burku a nebere si mobilní telefon ani peníze,“ zněla část Sulíkova statusu, ve kterém kritizoval současné počínání německé vlády ohledně silvestrovských útoků v Kolíně nad Rýnem.

Za vcelku krátký čas se pod jeho německy psaným příspěvkem vyrojilo mnoho souhlasných reakcí, z nichž některé volaly dokonce po jeho dosazení na místo kancléře.

Sulík svůj status zdůvodnil tím, že podle něj německý stát naprosto selhal. Zdaleka však nejde o první takový kritický status na adresu migrační krize, který Sulík vyprodukoval.

Celý text zde.

Jeho statusy mnohdy sbírají velmi pozitivní ohlasy ze strany německé veřejnosti, jelikož Sulík vyjadřuje jak obavy německých obyvatel, tak se umně strefuje do neschopnosti německé vlády situaci jakkoliv rozumně řešit.

Němečtí politici se totiž snaží v současnosti uklidňovat veřejnost prohlášeními, že neexistuje žádný důkaz o tom, že by za útoky stáli uprchlíci. Přesto však podle mnoha svědectví šlo o občany „severoafrického a arabského vzhledu“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…