Chtěli byste, aby vás bránili vegani s květinami ve vlasech? Jana Černochová se postavila za české vojáky

28.09.2015 14:34

Na výsledky průzkumu, který ukázal, že jsou čeští vojáci extremisté, zareagovala poslankyně za ODS Jana Černochová.

Chtěli byste, aby vás bránili vegani s květinami ve vlasech? Jana Černochová se postavila za české vojáky
Foto: Archiv J. Černochové
Popisek: Jana Černochová

Výsledky průzkumu zveřejnila televize Prima. Průzkum ukazuje, že někteří vojáci by podpořili radikální politická uskupení a pět procent vojáků se účastní extremistických demonstrací. Podle ministra obrany Martina Stropnického (ANO) je naprostým selháním, že se výsledky dostaly na veřejnost. „Bude mě zajímat, kdo to dělal, bude mě zajímat, za jakých okolností a jak se formulovaly ty otázky, a bude mě samozřejmě zajímat, jak se na to dívá Generální štáb,“ uvedl v televizi Prima Stropnický. Informoval o tom server Echo24.cz.

Původní text čtěte ZDE.

Po svém na celý průzkum reagovala i poslankyně za ODS Jana Černochová.

„Nechci to zlehčovat a předpokládám, že k tomu dostaneme na výboru pro obranu více informací. Ale upřímně: Opravdu by vás víc uklidnilo, když by titulek zněl ‚Čeští vojáci jsou nadšení fandové humanismu, lidského i zvířecího multikulturalismu, sponzoři a podporovatelé OSN a milují a navštěvují demonstrace, kde se lidé s květinami ve vlasech drží za ruce, uvaří si v jednom kotlíku veganské jídlo, smotnou špeka a freneticky provolávají všichni společně: Válka je vůl a MUPY MUP?‘ Mne tedy ne,“ uvedla Černochová s tím, že průzkum komentuje každý, kdo umí abecedu, aniž by to četl.

„Komu vlastně prospívá, že se takto urážejí a dehonestují čeští vojáci zrovna teď? Jsem hrdá na naše vojáky a žádný pochybný ‚průzkum‘ to nezmění,“ uzavřela.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

12:50 Zbláznili se. Ta drzost! Mezi Bartošem a Dostálovou to vřelo

Karel Havlíček se kroutil „jako špína nad kanálem“. Šéf Pirátů Ivan Bartoš se v nedělní Partii na CN…