Chytil ji za nohy a hodil ze skály. Doktor Macek našel zajímavé informace o zločinném migrantovi

15.12.2016 8:14

Ve svých nejnovějších glosách na webu Viditelny-macek.cz se bývalý čelný politik ODS Miroslav Macek věnuje brutálnímu útoku na ženu v berlínském metru, vraždě Marie L. v německém Freiburgu a údajným masakrům civilistů v syrském Aleppu.

Chytil ji za nohy a hodil ze skály. Doktor Macek našel zajímavé informace o zločinném migrantovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Macek

Nejprve poukázal na to, že brutální útok na ženu v berlínské stanici metra Hermannstrasse, kdy byla cizokrajně vypadajícím útočníkem sražena ze schodů, se konečně řádně vyšetřuje. „Tedy ne, že by policie nějak pokročila v šetření, kdo útok spáchal. Pustila se však do vehementního vyšetřování, kdo nahrávku z tamní kamery dal na síť,“ uvedl Macek.

Upozornil také na to, že muž, který letos v říjnu zavraždil v německém Freiburgu Marii L., byl už v roce 2013 v Řecku odsouzen na 10 let do vězení za pokus o vraždu mladé dívky, kterou shodil ze skály. „Chytil ji za nohy a přehodil přes zábradlí do hloubky asi 15 metrů. Dívka přežila těžce zraněná. Po roce a půl byl propuštěn, nikdo neví, jak se to mohlo stát. Nyní vraždil ve Freiburgu. Tenkrát i nyní je mu 17 let. Tenkrát byl z Íránu, nyní z Afghánistánu…Multikulti v praxi,“ napsal Macek.

Zaujaly jej také zprávy o údajném masovém zabíjení civilistů v syrském Aleppu. Podle Macka to funguje následovně:

1. Protivládní bojovníci v Sýrii vydávají „zprávy“ o zabíjení civilistů vládní armádou. Žádná videa, fotografie, jen slova.

2. Syrští a západní aktivisté tyto „zprávy“ okamžitě sdílejí mezi sebou.

3. Na základě těchto „zpráv“ vydává generální tajemník OSN prohlášení, ve kterém vyjadřuje znepokojení nad zvěrstvy páchanými na civilistech, ač přiznává, že tyto informace nelze ověřit z nezávislých zdrojů.

4. Západní tiskové agentury masově informují a masakrech civilistů v Aleppu, přičemž se odvolávají na prohlášení tajemníka OSN.

reklama

autor: vam

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

21:40 „To jste neměli vědět.“ Fiala v centrále CIA. Toto vyplavalo z minulosti

Když na jaře 2019 zavítal Andrej Babiš coby premiér do sídla CIA, vzbudilo to rozruch. Vyjádřila se …