Čím si krátí čas politici ve volebních štábech? Ping-pongem, řízečky či pivem

25.05.2014 22:49

Čekání na výsledky může být úmorné. Ve volebních štábech ale ví, jak čekajícím kandidátům do Evropského parlamentu dlouhé chvíle zpříjemnit. Zatímco TOP 09 sází na dobré jídlo a stolní tenis, Piráti popíjí na své lodi pivo a promítají si volební speciál.

Čím si krátí čas politici ve volebních štábech? Ping-pongem, řízečky či pivem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pivo

Zatímco volební štáb ČSSD se zaplňoval pomalu (členové vedení plánovali příjezd až na desátou hodinu), Luděk Niedermayer si před devátou hodinou zahrál s volebním manažerem strany Jaroslavem Poláčkem stolní tenis. Pozadu nezůstal ani poslanec Leoš Heger, který hrál na herní konzole Xbox. Jak zkrátit čekání ví i Pirátská strana, která na své „volební" lodi Kristian Marco popíjí pivo a sleduje volební speciál promítaný na plátně. 

Nejlákavější bufet má zřejmě TOP 09, která si na občerstvení dává vždy záležet. Malé řízečky, saláty či ovoce - to vše čekalo na novináře i politiky. I když měly volební štáby otevřené už od odpoledne, vedení stran i někteří kandidáti si dali na čas a dorazili do štábů po desáté hodině. Například šéf strany TOP 09 Karel Schwarzenberg dorazil až před půl jedenáctou, ve stejném čase dorazil do štábu ODS Zbyněk Stanjura či Evžen Tošenovský.

Větší verzi infografiky si můžete prohlédnout zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ane

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…