Co to vysíláte, ptal se posluchač Českého rozhlasu, když slyšel o havárii v centru Prahy

28.11.2016 14:33

Kvůli noční havárii vodovodního potrubí je zcela uzavřena Sokolská ulice v centru Prahy u křižovatky s Ječnou. Na magistrále se kvůli tomu tvoří kolona aut, která sahá až k mostu Barikádníků, sdělil ČTK pracovník informačního centra Technické správy komunikací. Pražský magistrát žádá řidiče, aby se centru metropole raději vyhnuli.

Co to vysíláte, ptal se posluchač Českého rozhlasu, když slyšel o havárii v centru Prahy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral(vlevo)

Zprávu přinesla prakticky všechna česká média, včetně veřejnoprávního Českého rozhlasu. V jeho vysílání se ovšem zřejmě opakovaně objevila chyba. Upozornil na ni posluchač přímo na oficiálním profilu stanice. Ta mimochodem rozjela evidentně nákladnou akci na "novou zelenou vlnu," díky níž by se mělo lépe cestovat.

„Dobrý den, od rána na svých stanicích informujete, že na křižovatce ulic Sokolovská a Ječná je havárie vodovodního potrubí. Mohl by někdo na mapě ukázat, kde se tyto ulice kříží, když jsou od sebe poměrně dost vzdáleny? Nebo se jenom někdo překlepl ve zprávě a všichni to po něm bez rozmyslu papouškují: Kdyby ta havárie s největší pravděpodobností nebyla kousek od Vinohradské, kde máte sídlo, tak bych to tak nějak dovedl tolerovat, ale co si představujete pod pojmem profesionalita?" uvedl jeden z posluchačů.

Téma zelené vlny zmínil v příspěvku i další pisatel. „Dnes mě opravdu potěšila "Nová" zelená vlna, zkusil sem se dostat ze dvou směrů do Zlína všude bůračky. V zelené vlně zazněl zlín až v 9h když už to bylo v pohodě. Docela bych aj rád zavolal, ale nové super číslo za celou dobu nikdo ani nezopakoval. Dobrá práce!"

Ani na jeden příspěvek nikdo z početné redakce rozhlasu, případně správce jejich sociálních síti nereagoval.

Český rozhlas (ČRo) je český veřejnoprávní rozhlasový subjekt zřízený zákonem. V současnosti Český rozhlas provozuje čtyři celoplošné stanice (Radiožurnál, Dvojka, Vltava a Plus), ve všech krajích také regionální vysílání, digitální stanice (Rádio Junior, Radio Wave, D-dur, Jazz) a internetové streamy (Rádio Junior - Písničky, ČRo Sport a příležitostně Rádio Retro). Český rozhlas provozuje na objednávku státu také zahraniční vysílání Českého rozhlasu - Radio Praha.

Jeho současným ředitelem je bývalý asistent senátorky ODS Libuše Benešové René Zavoral. Zpravodajství má na starost Jan Pokorný, který v ČRo pracuje prakticky více než třicet let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…