Cože?! Faltýnek má v té teplárně syna za stovky tisíc! Máme informace z právě probíhajícího jednání předsednictva Babišova ANO

02.10.2015 21:00

Velmi drsné jednání probíhá v těchto chvílích na úrovni vedení hnutí ANO. To čítá zástupce z celé republiky, a jak naší redakci telefonicky sdělil jeden z moravských účastníků, situace vypadá děsivě.

Cože?! Faltýnek má v té teplárně syna za stovky tisíc! Máme informace z právě probíhajícího jednání předsednictva Babišova ANO
Foto: Hans Štembera
Popisek: Druhý den sněmu ANO se nesl ve znamení voleb a hlavně focení se s předsedou Babišem. Kdo s ním nemá snímek na památku, jakoby nebyl...

„Došlo na lámání chleba, nebo nevím, začalo se to tam docela hádat a řešili se politici v dozorčích radách, kteří pobírají odměny. Je toho docela dost, co se děje, až mě to negativně zaskočilo,“ uvedl náš zdroj z vedení hnutí, který si z logických důvodů nepřál být jmenován. „Hádají se tady, že prý mladý Faltýnek sedí někde za stovky tisíc v dozorčí radě v Brně, to jsme my vůbec nevěděli, že mu to táta sehnal,“ doplnil. „A těch peněz je taky hodně,“ uzavřel s tím, že předseda Babiš o tom zřejmě neměl informace. „Babiš je dost rozčílený a křičí,“ dodal závěrem náš zdroj.

Jiří Faltýnek mladší je ročník 1983 a podle zjištění ParlamentníchListů.cz skutečně zasedá jako místopředseda představenstva akciové společnosti Teplárny Brno. Ta sice nedisponuje majetkovou účastí v žádné obchodní společnosti, ovšem zisk k rozdělení, a to podle výroční zprávy z prosince 2014, činil téměř 40 milionů korun.

Syn prvního místopředsedy hnutí ANO a zároveň předsedy poslaneckého klubu Babišova hnutí byl do vysoké funkce dosazen rovněž v prosinci 2014. Za necelých deset měsíců si tak mohl přijít na více než půl milionu korun. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

10:25 „Jděte do prde*e! Vy jděte do prde*e!“ Agrese v ČT. Sochař Černý se „pral“ s kurátorkou

Spor o umístění stíhaček Spitfire s motýlími křídly na fasádě pražského obchodního domu Máj vyústil …