Čtenář citoval Janě Volfové z "pamfletu zvaného Korán" o zvrácených zvyklostech. Zde je odpověď

29.01.2016 17:55

Z PROFILŮ Místopředsedkyně Bloku proti islámu Jana Wolfová odpověděla na dotazy čtenářů serveru ParlamentníListy.cz. Bez reakce nezůstal ani dotaz týkající se holení intimních dámských partií. I to nám prý vnucuje islám, navíc od devadesátých let minulého století. Myslí si to alespoň jeden ze čtenářů.

Čtenář citoval Janě Volfové z "pamfletu zvaného Korán" o zvrácených zvyklostech. Zde je odpověď
Foto: Lucie Bartoš
Popisek: Martin Konvička a Jana Volfová na tiskové konferenci k Bloku proti islámu.

„Někde jsem četl, že hnutí zvané islám nutí ve svém pamfletu zvaném Korán všechny lidi ženského pohlaví se holit – VŠUDE. Jsem už starší občan, ale v této věci mám přehled a co jsem na internetu a nejen tam nalezl, jen potvrzuje mé teze, že islamizace internetu začala už v letech 90. a JE TO OHAVNOST. Pevně věřím, že vy takovéto praktiky mohamedánské sama nepraktikujete, jak se píše v pamfletu zvaném Korán. Moc vás prosím Paní Volfová, abyste touto cestou apelovala na další ženy ve vaší straně, aby od těchto praktik mohamedánských, zvrácených upustily,“ žádal čtenář Jaroslav Hanouch.

Další dotazy najdete zde.

Ačkoli paní Volfová nechtěla dotaz vynechat, z počátku prý nevěděla, jak se k němu postavit. Nakonec panu Hanouchovi napsala, že otázku holení intimních partií žen neřeší a ani řešit nebude. Je na každém občanovi, jak naloží se svým tělem, jsme svobodná země.  

Další občan chtěl vědět, zda se Janě Volfové zdá přijatelné, aby na českých vysokých školách učili lidé typu Milana Kohouta, pokud je schopen mluvit veřejně o „lízání prdelních děr“.

„Ne. Už dlouho si nemyslím, že pan Kohout by měl kohokoliv cokoliv učit. Už od jeho extempore v Polsku s kropenkou se svěcenou vodou. To mě urazilo velmi osobně. Tenhle blázen by měl být v ochranné vestě v nějakém ústavu, a ne učit naše děti na vysoké škole,“ konstatovala dáma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…