Dalík se zbavuje nemovitostí. Tentokrát prodal byt v Brně za devět milionů

12.08.2017 9:45

Odsouzený lobbista Marek Dalík se zbavil další nemovitosti v Česku – prodal byt na prestižní brněnské adrese. Píše o tom dnešní MF Dnes.

Dalík se zbavuje nemovitostí. Tentokrát prodal byt v Brně za devět milionů
Foto: Hans Štembera
Popisek: Marek Dalík u soudu

Dalíkovi, jenž je odsouzen za podvod, tak v Česku zbyl už jen dům rodičů a chalupa v Jeseníkách. Byt v Brně prodal za devět milionů korun, vydělal tak prý na něm dva miliony korun. Byt pod hradem Špilberk totiž kupoval v roce 2013 za 7,1 milionu korun.

K prodeji došlo již 17. června, koupil jej jednatel společnosti s prodejnami tisku a tabákového zboží Valmot Radek Jeníček. V sousedství Dalíkova bytu se podle MF Dnes nachází také byt bývalého ředitele Českých drah Petra Žaludy. 

Dalíkovo počínání tak podle všeho směřuje k tomu, co řekl serveru Neovlivní.cz, když byl dotázán, co bude dělat, až ho pustí z vězení. Dalík tehdy řekl, že se odstěhuje z České republiky. V zahraničí má Dalík podle MF Dnes údajně dům ve Francii.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…